+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Deventer.

Gezocht: Telefonisch Hulpverlener in Deventer Deventer

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

JobBoost

Gevraagd

  • 16 - 24 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 14,50 p/u
  • Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Hou je van helpen en ben je goed in het hoofd koel houden in stressvolle situaties? Dan is deze baan perfect voor jou! Je gaat werken bij een alarmcentrale waar je mensen in nood bijstaat. Je werktijden zijn flexibel, ook 's avonds, 's nachts en in het weekend. Er is een mooie kans om vanuit huis te werken na een training. Plus, er is een sportschool op kantoor! Je krijgt een goed salaris en extra geld voor onregelmatige uren. Ook een vergoeding voor reizen. Meer weten over deze leuke kans? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Musthaves
  • Je hebt een vloeiende beheersing van de Nederlandse taal in woord- en geschrift
  • Je beschikt over minimaal MBO4 werk- en denkniveau
  • Je bent zeer flexibel in je werktijden en -dagen
Intro

Ben jij iemand die zichzelf graag ziet als de redder in nood? Kun jij rustig blijven onder druk en ben je in staat snel te schakelen? Dan zou dit wel eens de ideale baan voor jou kunnen zijn! Aarzel niet langer en solliciteer direct om een positief verschil te maken.


Werkzaamheden
Als medewerker bij de alarmcentrale vervul je een cruciale rol bij het assisteren van mensen in nood. Je bent de sleutel tot verandering, dag in dag uit. Verschillende noodgevallen kunnen zich voordoen, variërend van autopech tot ski-ongelukken in het buitenland of zelfs schoorsteenbranden. Elke dag krijg je de kans om iets van grote waarde te betekenen voor anderen. Binnen de telefonische hulpverlening zijn er diverse afdelingen actief, waaronder mobiliteit, klantcontact, reparatie & onderhoud, medisch & zorg en veiligheid.

Arbeidsduur en werktijden

De functie biedt mogelijkheden voor werkweken van 16-24 uur, 24-32 uur of 32-40 uur. Aangezien de alarmcentrale 24/7 operationeel is, wordt verwacht dat je beschikbaar bent voor weekend-, avond- en nachtdiensten, en ook op feestdagen kunt worden ingeroosterd. Uiteraard geldt hiervoor een toeslag.

Voorafgaand aan zelfstandig werken, volg je een betaalde training van ongeveer 4-6 weken, waarbij je geleidelijk aan al praktijkervaring opdoet. Na succesvolle afronding van deze periode (gemiddeld niet eerder dan 6 maanden), kan in overleg met de teamleider thuiswerken worden overwogen. Bij een werkweek van 5 dagen zijn er bijvoorbeeld 2 dagen thuiswerk mogelijkheden, en bij een werkweek van 4 dagen is er 1 thuiswerkdag beschikbaar


Organisatie

Je wordt onderdeel van een alarmcentrale die zich toelegt op het bieden van hulp na noodsituaties, zowel nationaal als internationaal. Denk hierbij aan reishulpverlening, bijstand bij autopech of schade, klantadvies en -ondersteuning. Gelegen in Deventer, biedt het bedrijf ook de luxe van een sportschool op kantoor!


Functie-eisen
  • Je spreekt en schrijft vloeiend Nederlands, bij voorkeur ook Engels en eventueel een andere taal
  • Je bent voor langere termijn beschikbaar
  • Je bent flexibel, zowel in je werkdagen als werktijden
  • Je beschikt over eigen vervoer of back-up als je met het openbaar vervoer reist
  • Je bent stressbestendig
  • Je bent empathisch
Arbeidsvoorwaarden
  • Je uurloon is €14,50 bruto per uur. Uitzicht op €18,00 bruto per uur na 2 jaar!
  • Je ontvangt een onregelmatigheidstoeslag tussen 25% en 75%, afhankelijk van de werktijden
  • Een vaste reiskostenvergoeding van 0,23 cent per kilometer vanaf 10 km tot maximaal 40 km enkele reis
  • Een fitness ruimte op kantoor waar je gebruik van kan maken!
  • Een vaste vrije dag is bespreekbaar
  • Leuke collega's en volop doorgroeimogelijkheden
Over JobBoost

JobBoost is een uitzendorganisatie met fulltime en parttime banen in heel Nederland. We werken samen met multinationals, het MKB, overheden en startups. Het is onze missie om de beste werknemers en organisaties aan elkaar te koppelen zodat ze samen verder kunnen groeien. Daarmee geven we carrières een boost en helpen we organisaties vooruit.

In onze vacatures geven we een realistisch beeld van de functie met alle nodige informatie. Onze recruiters selecteren de juiste medewerkers en blijven aanspreekpunt voor hen en voor de opdrachtgever. We houden van persoonlijk contact en doen er alles aan om medewerkers een geweldig dienstverband te bieden.


Onze stappen
Vul je naam, e-mailadres en telefoonnummer inWij bellen of whatsappen je om de functie met je door te nemenKom op gesprek op ons kantoor in Amsterdam, of praat met ons via TeamsMaak kennis met jouw nieuwe werkgeverGefeliciteerd met je nieuwe baan!

Bedrijfsomschrijving

JobBoost is een uitzendorganisatie met fulltime en parttime banen in heel Nederland. We werken samen met multinationals, het MKB, overheden en startups. Het is onze missie om de beste werknemers en organisaties aan elkaar te koppelen zodat ze samen verder kunnen groeien. Daarmee geven we carrières een boost en helpen we organisaties vooruit. In onze vacatures geven we een realistisch beeld van de functie met alle nodige informatie. Onze recruiters selecteren de juiste medewerkers en blijven aanspreekpunt voor hen en voor de opdrachtgever. We houden van persoonlijk contact en doen er alles aan om medewerkers een geweldig dienstverband te bieden.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in