+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Deventer.
Laad meer vacatures

Muziektherapeut Transculturele psychiatrie Deventer Deventer

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Dimence Groep

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 8 uur
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Duik in de wereld van muziektherapie binnen de transculturele psychiatrie en draag bij aan een mentaal veerkrachtige samenleving. Als muziektherapeut bij ons krijg je de kans om met passie voor ritme en muziek een verschil te maken. Je werkt in een multidisciplinair team waar veiligheid en een gezonde werksfeer voorop staan. Geniet van een veelzijdige functie, ruimte voor persoonlijke en professionele ontwikkeling, en unieke aanvullende regelingen. Lees door en ontdek hoe deze kans jouw carrière kan transformeren.
 

Volledige vacaturetekst

Muziektherapeut Transculturele Psychiatrie

Deel jij ons streven naar een mentaal veerkrachtige samenleving waarin iedereen zich gezien voelt en mee kan doen? Wil jij voor anderen én voor jezelf zorgen? Doe je dat graag samen met professionele collega’s, vanuit passie naar ritme? Heb jij een warm hart voor de transculturele psychiatrie? Lees dan snel verder, wij zoeken jou! Dan komen wij graag met jou in contact!

We willen graag samenwerken met een muziektherapeut voor 8 uur per week in Deventer.

Wie zijn wij?

Het Netwerkcentrum Transculturele Psychiatrie van Dimence wil eraan bijdragen dat migranten met psychische problemen een passende behandeling krijgen in de buurt van hun woonplaats. Dit doen we door het ondersteunen van bestaande behandelteams met consultatie en co-behandeling en door poliklinische behandeling van patiënten die niet goed aankomen bij reguliere behandelvormen door culturele of migratie gerelateerde factoren. Ons werkgebied is de regio Zwolle-Deventer-Almelo, het werkgebied van Dimence. Wij zijn in 2022 gestart met een polikliniek in Deventer en in 2023 met een polikliniek in Zwolle.

Op de locatie van het asielzoekerscentrum in Schalkhaar bieden we met een multidisciplinair team intensieve psychiatrische diagnostiek en behandeling aan asielzoekers en vluchtelingen met meer complexe psychiatrische problematiek die verblijven op de landelijke afdeling voor Intensief Begeleidende Opvang van het COA.

In onze behandeling daar, streven we naar het creëren van stabiliteit en herstel van de geestelijke gezondheid in de complexe situatie waarin asielzoekers en vluchtelingen zich bevinden en het ter zake kundig adviseren van derden.

Wat ga je doen?

Binnen het Netwerkcentrum Transculturele psychiatrie geef je muziektherapie individueel en in groepsverband in het kader van observatie/diagnostiek en behandeling. Je levert vanuit jouw vakgebied een bijdrage aan de diagnostiek. Je bent in staat om (contra-)indicaties voor muziektherapie te stellen. Als medebehandelaar werk je daarnaast mee aan het realiseren van individuele behandeldoelen. Je bespreekt dit met de patiënt en rapporteert hierover aan het behandelteam. Uiteraard draag je zorg voor een juiste, tijdige en volledige registratie en verslaglegging van patiënt/behandelgegevens. Je denkt actief mee in ontwikkelingen rond onze patiëntenzorg en de bijdrage vanuit jouw vakgebied.

Wil je alleen voor anderen zorgen? Kom dan niet bij ons werken.

We zijn tot slot erg nieuwsgierig naar wat jij voor onze mensen kunt betekenen. Dit betekent dat je veel vrijheid krijgt om je functie naar eigen wens in te vullen. Bij Dimence krijg je alle ruimte om dat te doen. Maar wel zo, dat je ook nog tijd overhoudt om aan jezelf te besteden. We zeggen niet voor niets: als je alleen voor anderen wilt zorgen, kom dan vooral niet bij ons werken.

Wij hebben veel te bieden!

  • Een veelzijdige functie in een fijn team. We hechten een grote waarde aan een veilig en gezonde werksfeer.
  • Ruimte voor scholing en de mogelijkheid om verpleegkundige activiteiten en kennis verder te ontwikkelen. Jouw mening is meer dan welkom!
  • Een dienstverband van 8 uur per week.
  • Een prima arbeidsvoorwaardenpakket conform FWG 50 volgens cao-ggz.
  • Onze eigen aanvullende regelingen. Denk hierbij onder ander aan collectiviteitskortingen, onbeperkte e-learnings zoals de ggz e-cademy en flexibele arbeidsvoorwaarden.

Ben jij onze nieuwe collega?

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega met werkervaring als geregistreerd muziektherapeut. Als collega toon je initiatief en sta je open voor feedback en blijf je de samenwerking zoeken. Verder:

  • Beschik je over een afgeronde hbo-opleiding, richting creatieve (muziek) therapie
  • Weet je je vaardigheden en werkvormen goed af te stemmen op individuele hulpvragen.
  • Hecht je grote waarde aan het leveren van de beste kwaliteit.
  • Beschik je over goede communicatieve en sociale vaardigheden.
  • Werk je graag samen en resultaatgericht.
  • Hou je van uitdagingen, ben je positief en kun je goed relativeren.
  • Ben je beschikbaar op donderdag.

Meer weten?

Voor meer informatie kun je contact opnemen met René Sipman, teamleider transculturele psychiatrie, telefoon 06-10924281.

De gesprekken staan gepland op 17 mei 2024.

Enthousiast? Reageer dan snel via de sollicitatiebutton!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in