+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Hattem.
Laad meer vacatures

Zelfstandig werkend kok Hattem

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Bij de Jongens Hattem

  • Gecontroleerde werkgever
Bij de Jongens Hattem

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Stap in de creatieve wereld van ons restaurant Bij de Jongens! We zijn trots op onze recente waardering en zetten alles op alles om onze gasten te verwennen. In ons restaurant draait het om het prikkelen van alle zintuigen en het bieden van top service. We houden van verrassingen en werken in een frisse, pas verbouwde omgeving. Bij ons is het elke dag een feestje, en dat merk je in alles wat we doen. Kom jij ons team versterken? Lees verder om te ontdekken waarom deze uitdaging op jou wacht.
 

Volledige vacaturetekst

Stap in de creatieve keuken van Bij de Jongens!
Bij de Jongens is een creatief restaurant in hartje Hattem. Hier leggen we de gasten op alle fronten in de culinaire watten, of het nu gaat om een verwenlunch, een fantastische borrel of een hele avond lang fine dining. Onlangs kregen we een prachtige waardering van 13 punten van de Gault Millau! Daar zijn we ontzettend trots op. We zetten alle zintuigen van onze gasten op scherp en verrassen ze met topservice in onze frisse en pas verbouwde zaak. Want: Het leven is een feestje! En dat is werken bij Bij de Jongens ook!

Gevraagd

Wie zoeken wij?

Een positieveling: je deelt onze gastvrije en fanatieke liefde voor het horeca-vak deelt en herkent jezelf in onze motto’s “Over alles is nagedacht” en “Het oog proeft mee”
Een ervaringsdeskundige: je hebt genoeg ervaring om soepeltjes onze moderne keuken en het fijne keukenteam in te stappen
Een fanatiekeling: vanuit die keuken geef jij de gasten alles wat je tijdens een etentje zélf graag ervaart. Kortom fantastische gerechtjes die verrassen en verrukken. Je laat onze Gault Millau-erkenning met trots terug zien en proeven in alles wat je maakt en je deelt onze ambitie om altijd nóg beter te worden
Een teamplayer: je bent plezierig in de omgang, houdt van goede samenwerking en communicatie met je collega’s
Een Bourgondiër: je kan genieten van een goed glas wijn, sap of speciaalbier na een mooie service, want je weet dat het leven te kort is voor minder dan de beste kwaliteit in eten, drinken en gezelschap :)

Aanbod

Wat bieden wij?

32 of 38 uur contract: Werk op een manier die bij jou past, met flexibele roosters die je sociale leven respecteren.
Gezonde werktijden: Voor een gezonde balans tussen werk en privé. Dit betekent onder andere een vierdaagse werkweek! Je werkt gemiddeld 9 uur per dienst, waarbij het in het hoogseizoen natuurlijk wel eens anders loopt.
Gevarieerde werkzaamheden: Jouw capaciteiten en wensen worden afgestemd op fijne en afwisselende taken. We werken met mooie producten en fijne mensen waar je blij van wordt!
Competitief salaris: Afgestemd op jouw capaciteiten, ervaring én ambities. Er is ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en ontspanning.
Wil jij deel uitmaken van ons hechte en stabiele team? Solliciteer dan nu en ontdek de culinaire vrijheid die Bij de Jongens te bieden heeft!

Hoe solliciteer je?
Stuur je motivatie met CV via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.
Je hoort snel van ons!

Uren

32 - 40 uur
32 of 38 uur
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in