+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Diemen.
Laad meer vacatures

Service Adviseur in Diemen Diemen

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Sparkling People

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Sparkling People

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.700 - € 3.600 p/m
  • Auto v/d zaak

Vacature in het kort

In deze functie als Service Adviseur werk je met klanten die interesse hebben in warmtepompen en cv-ketels. Je helpt hen met advies en planning. Je zorgt dat alles klaarstaat voor installatie en houdt contact met klanten en installateurs. Je krijgt een goed salaris, kunt kiezen tussen een leaseauto of elektrische fiets, en er zijn veel kansen om te leren en door te groeien. Je werkt in een leuk team en sluit de week af met een borrel. Je kantoor is dichtbij de metro en heeft parkeerplekken. Lees door en ontdek waarom wij jouw expertise nodig hebben.
 

Volledige vacaturetekst

Aan de slag als Service Adviseur in Diemen

Als Service Adviseur kom jij in contact met warme klanten dieinteresse hebben in het laten installeren van een warmtepomp of cv-ketel in huis. Jij helpt zeservicegericht op weg met het komen tot een besluit. Het gaat niet om hardeverkoop, maar eerder een adviserende dienstverlening. Per week installeert hetbedrijf zo’n 700 cv-ketels of warmtepompen. De eerste 6 maanden ligt de focus wat minder op leads bellen, maar meer op planning en service/contact. Je komt in een team terecht van ongeveer 8 tot 10 mensen. Per team heb je altijd een teamlead en een service coördinator. Je hebt dus altijd een direct aanspreekpunt.

Wat ga je doen?

Je bent verantwoordelijk voor het bestellen van benodigdheden, het afstemmen van installatiedata met bewoners, het inplannen van installateurs en het onderhouden van contacten. Spoedleveringen coördineer je zorgvuldig met installateurs, zodat deze direct bij de leverancier van cv-ketels en warmtepompen opgehaald kunnen worden. Ook zorg je ervoor dat reparaties efficiënt worden uitgevoerd. Naast deze planningstaken ben je verantwoordelijk voor inkomende telefoontjes en e-mails met vragen over cv-ketels en warmtepompen en je verwerkt reparatieverzoeken. Je controleert zorgvuldig of deze binnen het servicecontract vallen, met altijd een focus op uitmuntende serviceverlening. Verder onderhoud je proactief contact met potentiële klanten om hun wensen te bespreken, mogelijke oplossingen te overwegen en gedetailleerde informatie te verstrekken. Tenslotte ben je verantwoordelijk voor het selecteren van geschikte producten op basis van foto's en voor het opstellen en opvolgen van offertes.

Wat krijg je terug voor je inzet?

  • Een salaris tussen de €2.700 en €3.600 per maand bij een fulltimedienstverband, op basis van ervaring;
  • Mogelijkheid tot een leaseauto of elektrische leasefiets;
  • Je kan flexibel je eigen werktijden uitkiezen en er wordt meegedacht met jouw privésituatie;
  • Veel mogelijkheden tot trainingen voor o.a. productkennis,verkoop en gesprekstechnieken om jezelf meer te ontwikkelen;
  • Mooie doorgroeimogelijkheden richting Teamlead of Servicecoördinator;
  • Een hecht team van rond de tien mensen om je heen waar jealtijd op kan rekenen;
  • De werkweek wordt graag afgesloten met een gezellige borrel;
  • Een fijn kantoor op loopafstand van de metro naar Amsterdamen parkeermogelijkheden rondom het gebouw.

Wat we zoeken?

  • 32 tot 40 uur beschikbaarheid, waarvan 1 keer in de 6 weken in een weekend; 
  • Een servicegerichte instelling, een retail- of horecamentaliteit is een pré; 
  • Een werklustig en ambitieus karakter waarin samen winnen het belangrijkst is. 

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een snelgroeiend bedrijf, waarduurzaamheid centraal staat. Ze zijn gespecialiseerd in het verkopen enverhuren van warmtepompen en cv-ketels aan particulieren. Kenmerkend aan destrategie is het aangaan van lange termijnrelaties met klanten(service-abonnementen) i.p.v. korte, éénmalige verkopen. Mede door dit uniekeconcept en de continue focus op klanttevredenheid, is het bedrijf op dit momenteen van de snelst groeiende spelers in de markt. Je komt terecht in een startup-achtige omgeving, waarin jemee kan bouwen aan de groei van het bedrijf. Op de werkvloer hangt eengezellige sfeer, er zijn leuke vrijdagmiddagborrels en gave bedrijfsfeesten!Heerlijk voor je werkgeluk!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in