+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Dongen.
Laad meer vacatures

Junior adviseur Beveiliging Dongen

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Hoppenbrouwers

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

Een helder en duidelijk kostenplaatjeOf het nu om inbraakbeveiliging of brandmeldinstallaties gaat, in een bestaande bouw of nieuwbouw: een helder en betrouwbaar kostenplaatje is van belang. Jij als Junior adviseur beveiliging zorgt voor een zorgvuldige berekening en geeft hierin een duidelijk advies. Kortom, werk aan allerlei projecten bij Hoppenbrouwers Dongent. Doe waar je goed in bent. 


Lever topkwaliteit

Je werkt zelfstandig binnen het projectteam waar jij een zeer belangrijke rol hebt in het voortraject van ieder project. Jij als junior adviseur beveiliging zorgt voor de juiste berekening van de projecten van het cluster Beveiliging. Jij werkt een gehele aanbieding uit en stelt een gepaste offerte op. Je let hierbij op de wensen van de klant, maar ook op de wettelijke vereisten. Heeft de klant nog aanvullende vragen over alternatieve materialen of bezuinigingsmaatregelen? Dan geef jij helder advies. Halen wij de opdracht binnen? Dan draag jij de opdracht over aan het uitvoerende team. De opdracht kan de beveiliging van een distributiehal zijn of toegangscontrole systemen en camerasystemen bij een productielocatie. Twee totaal verschillende technische projecten! En daar mag jij je helemaal in uitleven als deskundige Junior adviseur beveiliging. Je bent dan onder andere bezig met het:

• Ontwerpen en berekenen van beveiligingsinstallaties als basis voor de kostprijs, dus ook het berekenen van een betrouwbare kostprijs.
• Opstellen van offerteteksten en technische omschrijvingen.
• Aanvragen en beoordelen van (externe) offertes.
• Adviseren van en overleggen met het uitvoerende projectteam.
• Uitwerken van alternatieven.

Is jouw project afgerond? Yes! Dat gaan we uitgebreid vieren. En dan gaan we weer door naar het volgende project. Op naar een nieuwe uitdaging!



Gevraagd

Leeft techniek in jou?

Hoe technisch het werk ook is, het blijft mensenwerk. Jij bent het best te beschrijven als zelfstandig, nauwkeurig én planmatig. Jij werkt zelfstandig nette calculaties uit en zorgt ervoor dat de deadline hierbij gehaald wordt. Niet alle calculaties worden een opdracht en dit geeft jou nou juist energie om de volgende berekening te maken. Daarnaast beschik je als zorgvuldige Junior adviseur beveiliging over:

• Een diploma mbo-4 Elektrotechniek of gelijkwaardig met werkervaring als beveiligingsmonteur of calculator, zodat je materiaalkennis hebt kunnen opdoen.
• Kennis van normen en voorschriften. Calculeren volgens de Uneto-methode, OTIB 944 of gelijkwaardig.
• Aanvullende opleidingen als MBV of TBV, installatiedeskundige en projectdeskundige. Heb jij deze opleidingen nog niet behaald? Geen probleem, je mag dit via Hoppenbrouwers alsnog volgen.

Goed om te weten: dit zijn onze richtlijnen. Beschik jij over andere kwaliteiten? Die ook bij deze functie passen? Geweldig! Inspireer ons met jouw sollicitatie op deze vacature.



Aanbod

  • Je krijgt 25 vakantiedagen en 13 atv-dagen.
  • Een jaarlijkse bonus op basis van de winst en functioneren.
  • iPhone en een iPad.
  • Mogelijkheid tot het volgen van trainingen/opleidingen.


Bedrijfsomschrijving

Hoppenbrouwers is altijd in beweging en bestaat al meer dan 100 jaar. Dé technische dienstverlener die van a tot z ontzorgt. Denk aan het ontwerpen, installeren en onderhouden van elektronische en werktuigbouwkundige installaties. Voor het bedrijfsleven, de industrie, zorginstellingen, scholen en particulieren. Om zo bij te dragen aan bijvoorbeeld 1.542.687 kW opgewekte zonnestroom en zo’n 7 miljoen liter schoon drinkwater.  
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in