+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Dongen.
Laad meer vacatures

Toegang medewerker AANBESTEDING Dongen

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Maandag®

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Maandag®

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.198 - € 3.933 p/m

Vacature in het kort

Als uitvoerend professional binnen een gemeente, ben je een cruciale schakel in het verbeteren van leefomstandigheden en welzijn. Je werkt samen met diverse stakeholders om operationele processen te stroomlijnen en effectieve oplossingen te implementeren. Deze rol biedt je de kans om concrete bijdragen te leveren aan positieve veranderingen. Bovendien geniet je bij ons van de voordelen van goede primaire & secundaire arbeidsvoorwaarden, flexibele zekerheid en uitgebreide ontwikkelingsmogelijkheden. Sta je te popelen om meer te leren? Lees verder.
 

Volledige vacaturetekst

Over de functie

De medewerker geeft advies, voert individuele gesprekken, handelt e-mails af, organiseert een telefonisch spreekuur, voert intakegesprekken, onderhoudt contact met relevante teams en partners, en voert administratieve taken uit. Klinkt deze beknopte beschrijving als een perfecte match voor jou? Dan is dit jouw kans om meer te ontdekken!  

Als uitvoerend professional binnen onze gemeente ben jij van onschatbare waarde voor het daadwerkelijk verbeteren van de leefomstandigheden en het welzijn van onze inwoners. Je werkt nauw samen met diverse stakeholders, waaronder collega's, externe partners en de gemeenschap, om operationele processen te stroomlijnen en effectieve oplossingen te implementeren. Je bent belast met de concrete uitvoering van beleidsinitiatieven en het zorgen voor een soepele gang van zaken. Jouw praktische aanpak en toewijding maken het verschil in het realiseren van positieve veranderingen in onze gemeente.


Functie eisen

Je bent een teamspeler op HBO werk- en denkniveau met ruime ervaring en goede kennis van geldende wet- en regelgeving. Daarnaast heb je kennis van en ervaring met Suites. Als allround medewerker wordt van je verwacht dat je zelfstandig en flexibel bent in de uitvoering van taken. Je bent een ondernemende, energieke en enthousiaste collega die in staat is klanten en collega's te inspireren en motiveren. Je beschikt over een sterk analytisch vermogen, bent stressbestendig en in staat om te werken in een dynamische omgeving. Klant- en resultaatgericht werken is voor jou vanzelfsprekend, en je hebt goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden. Bovendien beschik je over basiskennis van Jeugd en Wmo.


Over het bedrijf

Jouw ruimte. Onze ruimte. 

Dongen geeft ruimte. Daarom werken wij met zelforganiserende teams. En dat betekent: veel samenwerking, korte lijnen en pragmatisch in plaats van bureaucratisch werken. Hier mag je alles leren en kun je overal in ontwikkelen. Dat vraagt om lef van zowel jezelf als onze organisatie. Dus doe maar! Maak fouten, experimenteer, val, sta op, leer en ga door. Dongen geeft ruimte. Want alleen zo halen we samen het beste uit jezelf. 

We gaan graag met je in gesprek om elkaar beter leren kennen. We zijn benieuwd wat voor persoon je bent en welke werkwijze je hanteert. Bij het gesprek zullen er collega's van team P&O en team toegang aansluiten.

Als jij onze nieuwe collega wordt, kunnen we vragen om een geldig diploma en VOG. Ook willen we je erop attenderen dat we openbaar bronnenonderzoek kunnen doen en referenties kunnen controleren. 


Solliciteer

Herken jij jezelf helemaal hierin? Dan ben jij de Toegang medewerker AANBESTEDING die past bij Maandag®. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort net zo tof uit als die van ons.


De voordelen van Maandag®

Bij Maandag® staan goede primaire & secundaire arbeidsvoorwaarden, flexibele zekerheid én ontwikkeling centraal. Maandag werkt in jouw regio intensief samen met gemeenten. Bijvoorbeeld door middel van raamovereenkomsten of aanbestedingen. Wij bieden de mogelijkheid om aan diverse opdrachten en bij verschillende opdrachtgevers aan de slag te gaan. Onze begeleiding, opleidingsmogelijkheden en de Maandag® Academy dragen bij aan vakinhoudelijke én persoonlijke ontwikkeling. Bij Maandag® werken we elke dag hard om mensen met werk te verbinden waar ze zin in hebben en zin in houden.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in