+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Dordrecht.
Laad meer vacatures

Junior Projectleider Dordrecht

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Evoke

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • HBO of hoger
  • Junior
  • Nederlands, Engels (talen)

Aanbod

  • Detachering / Vast contract
  • 2.931 - € 3.600 p/m

Vacature in het kort

Duik in de wereld van automatisering voor food & agro als junior projectleider, waar je de kans krijgt om gave projecten te leiden en je technische en organisatorische vaardigheden te ontwikkelen. In een ambitieus team leer je alles over projecten van verkoop tot oplevering, terwijl je samenwerkt met diverse afdelingen. Een unieke kans om door te groeien naar een zelfstandige projectleider, met de ondersteuning van ervaren collega's. Neem een kijkje in de mogelijkheden die deze vacature biedt. Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Ben jij technisch aangelegd en heb je buitengewoon goede organisatietalenten? Dan kun je als junior projectleider hele gave projecten gaan leiden in de automatisering voor food & agro.


Wat ga je doen?

Binnen deze functie kom je als Junior Projectleider te werken in een ambitieus team. Een ervaren projectleider zal je begeleiden en gedurende je inwerkperiode leer je je collega’s kennen. Je ervaart hoe projecten van verkoop tot oplevering tot stand komen en wat hierbij komt kijken vanuit de rol van de projectleider.

De projecten worden aangeleverd door de vertegenwoordigers waar je nauw mee in contact staat. Zij zullen voor de definitieve verkoop al veelvuldig met je overleggen over de haalbaarheid en levertijden van de potentiële projecten.

Alle projecten zijn naast internationaal ook multidisciplinair. Je zal schakelen met onder andere engineering voor het perfecte ontwerp van de machines, afdeling inkoop, de PLC-programmeurs, de electroafdeling, productie en installatie. Afhankelijk van je eigen ontwikkeling zal je doorgroeien van junior projectleider naar volledig zelfstandig projectleider.


Jouw werkzaamheden
  • Technische projecten begeleiden van verkoop tot oplevering;
  • Contact onderhouden met vertegenwoordigers;
  • Schakelen met, bijvoorbeeld, engineering-collega’s;
  • Werken in multidisciplinair teamverband.


Gevraagd

  • Afgeronde opleiding in de richting van Werktuigbouwkunde
  • Communicatief sterk in Nederlands en Engels
  • Vindt het leuk om naar internationale locaties af te reizen
  • Al enige ervaring met het begeleiden van technische projecten


Aanbod

Je gaat via Evoke aan de slag in deze functie. Na een tijdje kun je in dienst bij onze partner, als je wil. Of je begint aan een nieuw uitdagend project via ons netwerk. Wij doen er alles aan om onze mensen op dé werkplek te krijgen. Jouw persoonlijke Career Coach is specialist binnen de sector en samen brengen jullie jouw wensen in kaart. Door écht te luisteren, maken zij steeds de juiste connectie voor jou.

Ondertussen bieden wij je alle voordelen als jouw werkgever en Carrière Coach. Zoals een goed salaris, jaarlijks studiebudget en groen pensioen. Samen zetten we zo altijd de beste stappen voorwaarts in jouw loopbaan. Want: Evoke Centers You.



Bedrijfsomschrijving

De organisatie is gespecialiseerd in Product & material handling en actief in vele sectoren zoals bijvoorbeeld de vlees, vis, zuivel, agf, champignon, bakkerij, pluimvee en non food sector.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in