+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Hoornaar.
Laad meer vacatures

Senior Projectleider Ruimtelijke Ordening Hoornaar

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl

Certus Groep

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Certus Groep

Gevraagd

  • 36 uur
  • HBO of hoger
  • Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 5.008 - € 6.777 p/m
  • Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Duik in de wereld van integrale gebiedsontwikkelingen en complexe vastgoedprojecten als Senior Projectleider Ruimtelijke Ordening in een innovatieve gemeente met een unieke visie. Werk samen met zelforganiserende teams, waar vrijheid, vertrouwen en verantwoordelijkheid centraal staan, aan het vormgeven van duurzame en leefbare kernen. Leid multidisciplinaire teams, breng vernieuwende ideeën tot leven en omarm de kracht van samenwerking met stakeholders. Ben jij klaar voor een boeiende nieuwe functie? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Over het organisatie

De gemeente Molenlanden betreft een innovatieve gemeente met een grenzeloze ambitie. Gelegen in de Zuidelijke Randstad en bestaande uit 20 authentieke kernen, onderscheidt de gemeente Molenlanden zich als een van de grotere plattelandsgemeenten. De werkwijze van de gemeente Molenlanden wordt gekenmerkt door de kernwaarden vrijheid, vertrouwen en verantwoordelijkheid, die verankerd liggen in de zelforganiserende teams.

Molenlanden staat voor een duurzame, toekomstbestendige ontwikkeling van de kernen, waar een prettige leefomgeving wordt vormgegeven voor de inwoners, bedrijven, gasten en bezoekers, bestaande uit veel groen, water en karakteristieke dorpen. Binnen het vakteam Projecten werken ongeveer 8 collega’s aan het sturen en begeleiden van projecten binnen het ruimtelijk fysieke domein op strategisch en operationeel niveau. Als Senior Projectleider Ruimtelijke Ordening werk jij integraal met collega’s uit je vakteam en uit de hele organisatie aan diverse gebiedsontwikkelingen en (complexere) vastgoedprojecten.

  • Als Senior Projectleider Ruimtelijke Ordening leid je verschillende multidisciplinaire teams en houd je zicht op diverse projecten. Deze projecten richten zich op gebiedsontwikkelingen zoals woningbouw.

  • Daarnaast geef je vorm en stuur je processen aan, onder andere op inhoud, voortgang en financiën.

  • Naast jouw eigen kennis, ervaring en visie op ruimtelijke vraagstukken, breng jij ook vernieuwende ideeën van collega’s van andere afdelingen tot uiting.

  • Je hebt een proactieve benadering als het gaat om het betrekken van alle stakeholders. Je gelooft in de kracht van samenwerking en ziet het belang van constructieve dialogen met verschillende belanghebbenden.



Gevraagd

De functievereisten
  • Je beschikt over hbo of academisch werk- en denkniveau en ervaring met advisering en ontwikkeling van beleid, zowel op strategisch en/of tactisch niveau en op de verschillende beleidsterreinen van het fysieke domein.

  • Jij kunt je inleven in de tegenstrijdige belangen en perspectieven van alle partijen. Je weet deze belangen af te stemmen en te verbinden met het algemeen belang in je achterhoofd.

  • De wet- en regelgeving, de producten van het werkveld, de maatschappelijke en juridische ontwikkelingen en participatieprocessen kennen voor jou geen geheimen.

  • Jij weet politiek-bestuurlijke uitgangspunten te vertalen naar concrete en succesvolle projecten en (deel-)resultaten.



Aanbod

Het aanbod

De functie is maximaal ingedeeld in schaal 12 (€6.777,- op basis van 36 uur, peildatum 1 januari 2024). Verder biedt de gemeente Molenlanden uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden zoals flexibele werktijden, reiskostenvergoeding en investering in persoonlijke ontwikkeling aan de hand van een persoonlijk ontwikkelplan. Je krijgt een arbeidsovereenkomst voor de duur van 1 jaar voor 36 uur per week. Bij goed functioneren wordt dit na een jaar omgezet in een vast dienstverband.

Naast je salaris krijg je een vrij besteedbaar budget bij de gemeente Molenlanden, een Individueel Keuze Budget (IKB) van 17.05 % van je bruto jaarsalaris. Dit budget kun je naar eigen wens inzetten, bijvoorbeeld voor extra vakantiedagen. Binnen de gemeente Molenlanden wordt daarnaast plaats- en tijdonafhankelijk gewerkt, krijg je alle ruimte om inhoud te geven aan je nieuwe baan en staat jouw (loopbaan)ontwikkeling centraal

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in