+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Eijsden.
Laad meer vacatures

Operator Eijsden

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Timing Uitzendbureau

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 33 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 19,34 p/u
  • Ploegentoeslag, Reiskostenvergoeding

Vacatureomschrijving

We zijn op zoek naar een operator die op zoek is naar een tijdelijk project! De afdeling is opgedeeld in een direct en indirect proces. Beide processen bestaan uit meerdere stappen. Denk aan smelten, verdampen. oxideren van zink metaal met als doel het produceren van fijne deeltjes. Hierbij wordt gebruik gemaakt van diverse soorten ovens. Het directe procent is gericht op het reduceren en oxideren van technische zinkoxide. Met behulp van roteerovens, stofkamers, warmtewisselaar en een inpakafdeling. De verschillende processen worden vanuit de meet- en regelkamer gemonitord. Wat ga je zoal doen: - Bedienen van procesovens, inpakinstallaties, meetinstrumenten; - Aan- en afvoeren van materialen en middelen met behulp van de heftruck; - Controleren van machines op de juiste werking; - Reinigen van installaties en ovens; - Verhelpen van kleine storingen, melden van storingen aan de hoofd operator en assisteren van monteurs; - Inpakken van gerede producten in zakken of bigbags; - Zorgen voor voldoende verpakkingsmaterialen; - Inhangen, vullen en sluiten van zakken of bigbags; - Uitvoeren en registreren van gewichtscontroles; - Bemonsteren volgens voorschrift; - Administratieve werkzaamheden, denk hierbij aan het bijhouden van productiegegevens.

Wij bieden:

- Het is een tijdelijk functie, ongeveer tot en met september/oktober. Let op;
wellicht zijn hierna ook nog mogelijkheden! - Startsalaris van €19,34 bruto per uur. Hier komt nog 28% ploegentoeslag bij. - Reiskostenvergoeding;
- Gratis koffie, thee en fruit;
- Je werkt in een vaste ploeg en hebt je vaste uren, dit is bij start al bekend! - Mogelijkheid om je heftruck te behalen.

Wij vragen:

- Je bent bereid om fysiek zwaar werk te verrichten;
- Je kunt goed tegen de warmte;
- Je hebt eigen vervoer naar Eijsden. - Je hebt ervaring als operator of in de productie. - Bij voorkeur beschik je over een geldig heftruckcertificaat, behalen via Timing is ook mogelijk!

Waar ga je werken:

Chemisch bedrijf in Maastricht dat zinkoxide produceert volgens verschillende processen waarbij kwaliteit en veiligheid hoog staan! In Eijsden wordt een hoogwaardig zinkoxide gemaakt wat gebruikt wordt in diverse markten. Denk aan verf, keramiek, rubber, chemie, veevoeder, fertilizers en farmacie.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in