+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Kerkrade.
Laad meer vacatures

Operator Packing Kerkrade

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Trixxo

  • Gecontroleerde werkgever
  • Uitzendbureau
Trixxo

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Bij onze opdrachtgever, een groeiende organisatie, kun je aan de slag als operator in een 3 ploegenrooster. Je werk is veelzijdig: van het bedienen van machines tot het werken met vrachtwagens en het zorgen voor een schone werkomgeving. Je krijgt een goed startsalaris en extra toeslagen voor onregelmatige uren. Ook worden je reiskosten vergoed. Als je goed presteert, is er kans op een vast contract en kun je jezelf verder ontwikkelen door opleidingen. Wil jij jouw talenten laten zien? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Onze opdrachtgever is een dynamische organisatie waar volop groeimogelijkheden zijn.

Je gaat werken als operator in een 3 ploegenrooster. De werkzaamheden bestaan uit het bedienen van volautomatische zakken vulmachines die vanuit een bulksilo bigbags doen vullen, wegen en dichtsealen. Jij bent verantwoordelijk voor de laad - en loswerkzaamheden van vrachtwagens en bulkwagens. Hierbij maak je gebruik van de heftruck en of reachtruck. In deze functie ben jij verantwoordelijk voor de uitvoering van fysieke voorraadtellingen en het opzoeken van informatie in het computersysteem. Tevens zorg jij voor het op de juiste plek plaatsen van geloste grondstoffen en deze voorzien van pallet- en lijnkaarten. Jij werkt en handelt volgens procedures, werkwijzen en veiligheid- en milieu-instructies en houd jezelf op de hoogte hiervan. Jij draagt de werkzaamheden correct over aan collega’s en bent verantwoordelijk voor het correct gebruiken van beschikbaar gesteld(e) materieel en middelen. Uiteraard draag jij zorg voor een schone en veilige werkomgeving en zie jij toe op de voorgeschreven wijze van scheiden en afvoeren van industrieel en chemisch afval. Tot jouw takepakket behoort het tijdig laden van de interne transportmiddelen.


Wat wij bieden

Wij bieden een uitdagende en afwisselende fulltime functie bij een internationale organisatie met een marktconform startsalaris op basis van hen eigen CAO. De onregelmatigheidtoeslag in drie ploegen bedraagt 19,6% en de reiskosten worden vergoedt tegen € 0,23 p/km vanaf 10 km enkele reis. Een verzuimbonus en performance bonus uitkering behoren tot de voorwaardes en bij goed functioneren wordt een contract aangeboden vanuit de opdrachtgever. Jij krijgt veel ruimte om jezelf persoonlijk te ontwikkelen en de mogelijkheid om opleidingen of trainingen te volgen.


Wat wij vragen

Jij hebt aantoonbare werkervaring als operator en bent bereid om in een 3 ploegenrooster te werken. Jij hebt een geldig heftruckcertificaat en/of bent bereidt dit snel te behalen.


Over het bedrijf

Onze opdrachtgever produceert kunststof compounds in een proces waarbij op basis van een recept verschillende soorten kunststoffen en toeslagstoffen worden gemengd en gekleurd. Zij produceren voor de automotive/ transportsector (mobility), (consumer) electronics, verpakkingsmiddelen en de bouw.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in