+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Heerlen.
Laad meer vacatures

Operator Extrusie Heerlen

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl

Trixxo

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 40 uur
  • Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.300 - € 2.900 p/m
  • Ploegentoeslag

Vacatureomschrijving

We zijn op dit moment op zoek naar operators Extrusie voor onze opdrachtgever. Deze organisatie staat bekend om haar dynamiek en aandacht voor medewerkers, waarbij er volop groeimogelijkheden zijn. Er wordt voortdurend geïnvesteerd in innovatieve ideeën, wat de toekomstperspectieven voor het bedrijf en haar werknemers positief beïnvloedt.

De werkzaamheden omvatten het bedienen, controleren en instellen van de productie-installaties voor extrusieprocessen, evenals het opstarten en stopzetten van deze installaties. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het ombouwen van de productie-installaties en het grondig reinigen ervan. Het invullen en interpreteren van de bijbehorende productieformulieren, het nauwkeurig beschrijven en rapporteren van storingen behoren ook tot je taken. Je dient ervoor te zorgen dat de apparatuur goed wordt onderhouden en de Shift Supervisor tijdig te waarschuwen bij storingen. Indien je een storing niet zelf kunt verhelpen, dien je de onderhoudstechnici van de juiste informatie te voorzien. Verder draag je zorg voor het correct bijhouden van meldingen in het logboek en het mondeling overdragen van informatie tussen ploegen. Kortom, je bent verantwoordelijk voor alle werkzaamheden die zich voordoen op de productieafdeling.


Wat wij bieden

We bieden een uitdagende en gevarieerde functie binnen een informele werkomgeving. Je wordt gekoppeld aan een buddy die je zal begeleiden om de werkzaamheden eigen te maken. Het salaris is marktconform en gebaseerd op de geldende CAO, variërend tussen €2300 en €2900 bruto per maand, afhankelijk van je opleiding en ervaring. Daarnaast ontvang je een ploegentoeslag van 19,6% bij werken in drie ploegen, en een vergoeding van €0,23 per kilometer voor reiskosten vanaf 10 kilometer. Bovendien wordt jaarlijks een verzuim- en prestatiebonus uitgekeerd. Er is ruimte voor jouw persoonlijke inbreng en groei binnen de organisatie.


Wat wij vragen

Je dient minimaal 3 jaar aantoonbare ervaring te hebben als operator in een vergelijkbare functie. Bereidheid om te werken in een 3-ploegendienst is vereist, en je moet je goed kunnen uitdrukken in zowel woord als geschrift in de Nederlandse taal. Bij voorkeur heb je minimaal 3 jaar ervaring als operator in een soortgelijke functie, met specifieke kennis van extrusieprocessen. Daarnaast wordt verwacht dat je ondernemend, flexibel, stressbestendig en initiatiefrijk bent.


Over het bedrijf

De opdrachtgever produceert kunststof compounds door verschillende soorten kunststoffen en toeslagstoffen te mengen en te kleuren volgens een specifiek recept. Hun producten worden gebruikt in diverse sectoren, waaronder de automotive/transportsector, (consumer) electronics, verpakkingsindustrie en de bouw.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in