+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Kerkrade.
Laad meer vacatures

Meng Inpak Operator Kerkrade

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Trixxo

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 40 uur
  • Junior/Medior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Bij ons werk je in een bedrijf waar we om onze mensen geven en waar je kansen krijgt om te groeien. We zoeken iemand die als meng operator aan de slag wil. Je gaat materialen aan- en afvoeren, de productie-installatie bedienen en zorgen dat alles volgens de regels gebeurt. Ook help je mee om het werk beter te maken. Dit is een mooie kans voor een vaste baan. We investeren veel in de toekomst met nieuwe ideeën. Klaar voor een nieuwe uitdaging? Lees verder om te zien of deze vacature bij jou past.
 

Volledige vacaturetekst

Het gaat om een leuk dynamisch bedrijf waar aandacht is voor de medewerkers en waar volop groeimogelijkheden zijn (denk aan bijvoorbeeld een contract direct bij de werkgever bij goed functioneren). Er wordt constant in de toekomst geïnvesteerd doormiddel van innovatieve ideeën.

Als meng operator zijn je voornaamste taken het aan- en afvoeren van materialen, bedienen van de productie-installatie en het invullen van de bijbehorende productieformulieren. Ook het ombouwen en schoonmaken van de installatie behoort tot je werkzaamheden. Dat alles doe je volgens de geldende procedures, werkwijzen en instructies op het gebied van kwaliteit, veiligheid en milieu. Ook denk je mee over het verbeteren en optimaliseren van je eigen werkproces.


Wat wij bieden

Een uitdagende baan met uitzicht op een vaste baan.


Wat wij vragen

Je hebt relevante werkervaring als operator/productiemedewerker binnen een productie omgeving. Je schuwt fysiek zware werkzaamheden niet en hebt oog voor orde en netheid. Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift en bent bij voorkeur in het bezit van een geldig heftruckcertificaat of bereid dit op korte termijn te behalen. Het werken in een 3-ploegendienst is geen probleem voor je.


Over het bedrijf

Onze opdrachtgever produceert kunststof compounds in een proces waarbij op basis van een recept verschillende soorten kunststoffen en toeslagstoffen worden gemengd en gekleurd. Zij produceren voor de automotive/ transportsector (mobility), (consumer) electronics, verpakkingsmiddelen en de bouw.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in