+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Maastricht.
Laad meer vacatures

Operator Maastricht

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Alert HR Solutions

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 0 - 40 uur
  • LBO / VMBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 13 - € 16 p/u
  • Ploegentoeslag

Vacatureomschrijving

Aan de slag als Operator in Zuid-Limburg! Werk jij graag in teamverband en hecht je waarde aan kwaliteit? Wij hebben vacatures voor zowel ervaren operators als aankomend operators. Ontwikkel je vaardigheden, groei door en word een waardevol lid in het team van onze relaties. Wij hebben operator functies in verschillende dienstvormen, werktijden en locaties binnen Zuid-Limburg. Wil jij samen met Alert ontdekken welke organisatie het beste bij je past? Solliciteer dan direct!
Als operator in Zuid-Limburg start je jouw werkdag met een overleg met de leden uit je team. Samen bepaal je wie welke delen van het proces in de gaten gaat houden, welke producten er geproduceerd worden en wat ervoor nodig is. Dan ga je aan de slag. Samen hou je de hele fabriek draaiende gedurende de dag. Als alles goed draait is er genoeg tijd voor een kletspraatje of om eens goed samen te lachen. 

Als operator in Zuid-Limburg speel jij een cruciale rol in het succes van onze organisatie. Met jouw nauwkeurigheid, verantwoordelijkheidsgevoel en oog voor kwaliteit ben je een waardevol lid van ons team. Of je nu al ervaring hebt als operator of juist aankomend operator bent, wij bieden jou de kans om je vaardigheden verder te ontwikkelen en te groeien binnen ons bedrijf.

Je werkdag als machine operator begint met een overleg met je teamleden. Samen bespreken jullie de planning, bepalen jullie wie welke taken op zich neemt en zorgen jullie ervoor dat iedereen op de hoogte is van de te produceren producten en de benodigde materialen. Vervolgens ga je aan de slag met het bedienen en controleren van de machines. Je zorgt ervoor dat het productieproces soepel verloopt en dat de kwaliteit van de producten voldoet aan de gestelde normen. Bij eventuele technische problemen of afwijkingen grijp je snel in en neem je passende maatregelen om de productie te waarborgen.

Als procesoperator heb je oog voor veiligheid en hygiëne. Je zorgt ervoor dat de werkplek schoon en geordend blijft en dat de veiligheidsvoorschriften altijd worden nageleefd. Daarnaast werk je nauw samen met andere afdelingen binnen het bedrijf, zoals de logistiek en de kwaliteitsafdeling, om ervoor te zorgen dat het gehele productieproces efficiënt verloopt.

Binnen ons bedrijf zijn er diverse mogelijkheden voor persoonlijke groei en carrièreontwikkeling. Werken als operator in Zuid-Limburg betekent ook werken in een prettige en collegiale werkomgeving. Samen met je team werk je aan de productie van hoogwaardige producten die voldoen aan de verwachtingen van onze klanten. Successen worden gevierd en er is altijd ruimte voor een praatje of een lachmoment tijdens het werk.

Kortom, als operator in Zuid-Limburg krijg je de mogelijkheid om je technische vaardigheden in te zetten, te groeien binnen ons bedrijf en bij te dragen aan ons succes. We hebben vacatures voor zowel ervaren operators als aankomend operators.

Enthousiast geworden over deze vacature? Aarzel dan niet langer en solliciteer direct! Voor vragen kun je contact opnemen met onze vestiging in Maastricht via 043 - 365 2120

Toch liever een andere uitdaging? Kijk dan ook bij onze andere vacatures.

Gevraagd

  • Je bent betrouwbaar;
  • Ervaring als operator is gewenst maar zeker geen must;
  • Je hebt ervaring in de productie opgedaan;
  • Bereid om fysiek werk te verrichten.


Aanbod

  • Je verdient een aantrekkelijk salaris, variërend tussen de €13,- en €16,- afhankelijk van locatie en ervaring;
  • Wanneer je in ploegendiensten werkt krijg je ook nog eens een ploegendiensttoeslag!;
  • Verschillende doorgroeimogelijkheden.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in