+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Heerlen.
Laad meer vacatures

Operator Packing Heerlen

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl

Trixxo

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

We zijn op dit moment op zoek naar operators Packing voor onze opdrachtgever. Deze organisatie staat bekend om haar dynamiek en aandacht voor medewerkers, waarbij er volop groeimogelijkheden zijn. Er wordt voortdurend geïnvesteerd in innovatieve ideeën, wat de toekomstperspectieven voor het bedrijf en haar werknemers positief beïnvloedt.

Als operator in een 3-ploegendienst ben je verantwoordelijk voor het bedienen van volautomatische zakkenvulmachines. Deze machines vullen big bags vanuit een bulksilo, waarbij ze worden gevuld, gewogen en dichtgeseald. Je hebt de verantwoordelijkheid voor het laden en lossen van vrachtwagens en bulkwagens, waarbij je gebruik maakt van een heftruck en/of reachtruck. Daarnaast voer je fysieke voorraadtellingen uit en raadpleeg je informatie in het computersysteem. Je zorgt ervoor dat geloste grondstoffen op de juiste plaats worden geplaatst en voorzien zijn van pallet- en lijnkaarten. Je werkt volgens vastgestelde procedures, werkwijzen en veiligheids- en milieurichtlijnen en houdt jezelf op de hoogte van eventuele updates. Het correct overdragen van werkzaamheden aan collega's en het juist gebruik van beschikbaar gesteld materieel en middelen behoren ook tot je verantwoordelijkheden. Je draagt zorg voor een schone en veilige werkomgeving en ziet toe op de correcte scheiding en afvoer van industrieel en chemisch afval. Tot slot zorg je ervoor dat interne transportmiddelen tijdig worden geladen.


Wat wij bieden

Wij bieden een uitdagende en afwisselende fulltime functie bij een internationale organisatie met een marktconform startsalaris op basis van hen eigen CAO. De onregelmatigheidtoeslag in drie ploegen bedraagt 19,6% en de reiskosten worden vergoedt tegen € 0,23 p/km vanaf 10km enkele reis. Een verzuimbonus en performance bonus uitkering behoren tot de voorwaardes en bij goed functioneren wordt een contract aangeboden vanuit de opdrachtgever. Jij krijgt veel ruimte om jezelf persoonlijk te ontwikkelen en de mogelijkheid om opleidingen of trainingen te volgen.


Wat wij vragen

Jij hebt aantoonbare ervaring als operator in een soortgelijke functie. Jij bent bereid om te werken in een 3 ploegenrooster en kan je zelf goed uitdrukken in woord en geschrift in de Nederlandse taal. Jij hebt een geldig heftruckcertificaat en/of bent bereidt dit snel te behalen.


Over het bedrijf

De opdrachtgever produceert kunststof compounds door verschillende soorten kunststoffen en toeslagstoffen te mengen en te kleuren volgens een specifiek recept. Hun producten worden gebruikt in diverse sectoren, waaronder de automotive/transportsector, (consumer) electronics, verpakkingsindustrie en de bouw.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in