+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Landgraaf.
Laad meer vacatures

Operator Landgraaf

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Timing Uitzendbureau

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.113 - € 2.638 p/m
  • Ploegentoeslag

Vacatureomschrijving

Een dag als operator is afwisselend en uitdagend. Je houd je bezig met het bedienen van machines, storingen verhelpen, collega’s ondersteunen en ook boek je de gerealiseerde hoeveelheden in. Iemand die deze rol vervult moet een echte teamplayer zijn en nauwkeurig werken! Beschik jij over deze eigenschappen? Dan ben jij de perfecte kandidaat voor onze functie als Operator. Solliciteer vandaag nog, we kunnen niet wachten om jou te ontmoeten!

Wij bieden:

Wij bieden: Heb je passie voor techniek en wil jij de kans grijpen om je verder te ontwikkelen als Operator? Lees dan snel verder! Wij bieden: - Salaris rtussen €2113 en €2638 bruto per maand op basis van werkervaring. - Flexibel werken in 3 ploegen Zo passen we het werk aan jouw leven aan, en niet andersom. - 40 werkuren per week - Ploegentoeslag! - Energiek en bevlogen team We zijn een bedrijf voor iedereen. Het maakt dus niet uit wie je bent of waar je vandaan komt, zolang je gemotiveerd bent en onze passie voor techniek deelt.

Wij vragen:

Wat vragen we van jou? - Je hebt MBO werk- en denkniveau - Je hebt ervaring in de productieomgeving - Je hebt ervaring in de voedingsindustrie is een pré - Je bent bekend met HACCP regelgeving - Je beheerst de Nederlandse taal, zoals sprekend als schrijvend

Waar ga je werken:

Stap in de wereld van duurzame en gezonde voedig! Kom werken als operator bij SoFine Foods! In deze functie werk je samen met ons aan plantaardige producten die bijdragen aan een duurzamere wereld. We ontwikkelen, bereiden en verkopen in heel Europa tofu- en plantaardige producten die vooral ontzettend lekker zijn. Door de groeiende behoefte aan gezondere voeding groeien wij ook! De komende jaren breiden we onze productie in Landgraaf dan ook uit, hierin is ruimte voor iedereen. Onafhankelijk van ervaring of diploma’s. Met ongeveer 150 andere collega’s werk je elke dag aan het maken, inpakken en verzendklaar maken van onze producten.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in