+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Eindhoven.
Laad meer vacatures

.NET Developer Inhouse Eindhoven

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

.NET Professionals

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.100 - € 5.250 p/m
  • Auto v/d zaak, Pensioenregeling

Vacatureomschrijving

Als .NET Developer bij deze club ben jij bezig met gave projecten in de entertainment, logistieke en educatieve sector. Hun motto is: samen zijn we slimmer, zij creëren de beste omgeving en leven om het beste te presteren en optimaal software te kunnen schrijven. Deze organisatie lost vraagstukken op met software, websites maken zij ook ter ondersteuning. 

Bij deze partij staat zelfontwikkeling centraal. Je leert veel over klantcontact en schrijft kwalitatief sterke software om tot innovatieve oplossingen te komen. In teamverband wordt je uitgedaagd om vragen te stellen, risico's te nemen en verzorgen jullie het volledige software ontwikkelingstraject en het onderhoud. Taken die jij onder andere kunt verwachten: 

  1. Werken met .NET, C# of Angular aan projecten voor de entertainment, logistieke of educatieve sector samen met een softwareteam; 
  2. Maatwerk leveren vanuit de wens van de klant, speuren naar de beste fit tussen marktkans en technologie; 
  3. Je bent iemand die de wil en drive heeft om met projecten mee te denken. 


Gevraagd

Als .NET Developer ben je zowel flexibel om zowel zelfstandig als in teamverband aan uiteenlopende projecten te werken. Je beschikt over voldoende communicatieve vaardigheden om klanten te woord te staan, en bent niet bang om verantwoordelijkheid te nemen voor jouw werk. Wat betreft harde kwaliteitseisen zal het fijn zijn als je de volgende ervaringen met je meebrengt: 

  • Je beschikt over een afgeronde HBO- of WO-opleiding in een passende richting; 
  • Je beschikt over minimaal 1 tot 4 jaar ervaring van technieken binnen .NET; 
  • Affiniteit of ervaring met Angular is een pré, geen vereiste.


Aanbod

In ruil voor de verantwoordelijkheden die jij als .NET Developer binnen de organisatie zal komen te dragen, staat natuurlijk een aantrekkelijk pakket aan arbeidsvoorwaarden. Zo kan jij rekenen op: 

  • Een salaris tussen de €3100,- en de €5250,- op basis van een 40-urige werkweek;
  • Aanvullend een vaste eindejaarsbonus; 
  • 25 vakantiedagen met mogelijkheden tot bijkopen; 
  • Een vast contract, als basis van vertrouwen; 
  • Een goede pensioensregeling (67%);
  • Een leaseauto of mobiliteitsbudget; 
  • Parttime werken mogelijk vanaf 32 uur; 
  • Flexibiliteit in het indelen van de eigen werktijden en werkplek; 
  • Een mooi perspectief in zelfontwikkeling en vaardigheden;
  • Met gegarandeerd gezelligheid binnen het kleine teamverband. 


Bedrijfsomschrijving

Digitale transformatie is een continu proces. Technologieën blijven evolueren en organisaties moeten zich voortdurend aanpassen om relevant te blijven en concurrentievoordeel te behouden. Aanvullend omvat digitale transformatie niet alleen technologie, maar ook veranderingen in bedrijfscultuur, processen en vaardigheden. Het is een holistische benadering van organisatorische verandering waarin niet elke organisatie zelfstandig kan voorzien. Op dit punt springt deze partij in met haar team aan experts op het gebied van software. Met allerlei vraagstukken omtrent software kunnen klanten bij deze partij aankloppen. In het oplossen van deze vraagstukken hanteert de partij vervolgens een hele andere vorm van management, mensen zijn namelijk geen machines en elk vraagstuk vereist een eigen en persoonlijke aanpak. Toonaangevende klanten van de organisatie kunnen er dan ook op rekenen dat hun wensen tot in de puntjes zullen worden nagestreeft. Hierop aansluitend is geen vraagstuk voor de partij te gek en worden er dan ook verschillende services aangeboden, waaronder: Het inhuren van hoogopgeleide professionals van de partij, om zo meer capaciteit te geven aan klanten die niet zelfstandig uit hun softwareprojecten komen. Deze partij positioneert haar experts als satelliet-team bij de klant om extra power te leveren bij capaciteitskrapte, speciale projecten of bij integraties.Het bieden van kennis en kwaliteit op maat. Met als motto dat we samen slimmer zijn helpt deze pratij haar klanten graag vooruit door mee te denken over processen, technologieën, de aanpak van ontwikkelingstrajecten, of over oplossingen bij onverwachte issues.Het ontwikkelen van een specifiek softwareproduct op aanvraag van de klant. Waarin de handen ineen worden geslagen om zo samen de vraag en risico's te analyseren, een visueel prototype te bouwen en het verzorgen van een volledig software ontwikkelingstraject en het software-onderhoud.Dit heeft te betekenen dat jouw werkdag als .NET Developer zeer afwisselend zal zijn. Het team waarin je werkt is jong en gedreven. De developers die voor deze partij werken zijn mensen die puur voor het development vak gaan Zij vinden het leuk om collegiaal met elkaar te sparren en kennis te delen Daarnaast doen ze ook mee aan hackatons, gamen ze regelmatig samen of organiseren ze leuke uitjes. Er wordt goed gezorgd voor de medewerkers, zij beschikken over een volledig toegespitste groei-omgeving voor de software engineers. Wil jij een rustig plekje? Done. Vul je graag zelf je uren in? Prima. Werk jij het beste op een lichtgevend toetsenbord? Geregeld!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in