+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Eindhoven.
Laad meer vacatures

Accountmanager Eindhoven

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Durabel Recruitment

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 40 uur
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.000 - € 4.500 p/m
  • Bonusregeling, Laptop

Vacature in het kort

Hey daar, heb ik je aandacht? Mooi, want ik heb een geweldige baan voor je. Dit is niet zomaar een 'leuke' baan, maar een kans om te groeien in een bedrijf waar ontwikkeling centraal staat. We zoeken een accountmanager die nieuwe deuren opent en bijdraagt aan de groei van een specialist in software- en hardware-engineering op wereldwijd niveau. Ontdek hoe jouw inzet bijdraagt aan duurzame relaties en echte matches. Klaar voor een nieuwe uitdaging? Lees verder om te zien of deze vacature bij jou past.
 

Volledige vacaturetekst

Hey daar, heb ik je aandacht? Mooi, want ik heb een geweldige baan voor je. En nee, dit is niet zomaar een 'leuke' baan, maar een baan waarin wij je begeleiden naar succes. We zijn op zoek naar iemand die niet alleen snel vacatures invult, maar die ook echt past bij het bedrijf van onze opdrachtgever. We streven naar duurzame relaties en willen niet zomaar een match maken. Oh, trouwens, deze vacature is niet bij ons bedrijf, maar bij een van onze opdrachtgevers in Utrecht. Ze doen iets soortgelijks als wij, maar dan gespecialiseerd in software- en hardware-engineering op wereldwijd niveau.

Bij dit bedrijf staat ontwikkeling centraal. Ze willen blijven groeien en daarom zoeken ze een accountmanager. Jij bent degene die nieuwe deuren opent, zorgt voor meer naamsbekendheid en nieuwe opdrachten binnenhaalt.

Gevraagd

Als sparringpartner van de klant ga je samen met hen op zoek naar de beste oplossing. Je weet hen te overtuigen van de kwaliteit van de oplossingen die het bedrijf biedt. Misschien ben je al een accountmanager bij je huidige werkgever, maar je mist iets. Wij begrijpen dat. Bij ons krijg je namelijk dat beetje extra! In deze functie stuur je ook het recruitmentteam aan. Oh, en voordat ik het vergeet, een HBO-opleiding en een tikkeltje commercieel inzicht zouden ook van pas komen.

Het allerbelangrijkste is natuurlijk dat je de klant voorziet van de beste service. Ze hechten veel waarde aan duurzame relaties. Je krijgt een bestaande klantenportefeuille en het is aan jou om nieuwe klanten toe te voegen en zo een mooie en grote portefeuille op te bouwen.

Aanbod

Uiteraard wordt jouw inzet en harde werk beloond. Je ontvangt maandelijks een salaris tussen de €3.000 - €4.500, vakantiedagen, vakantiegeld en een bonusregeling. En alsof dat nog niet genoeg is, krijg je nog meer! Er wordt dagelijks voor je lunch gezorgd en je hebt gezellige collega's die regelmatig een potje tafeltennis spelen in de pauze. En als kers op de taart zijn er leuke secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een telefoon en laptop van de zaak.

Ben jij geïnteresseerd en wil jij solliciteren? Neem dan nu telefonisch contact via +31 6 24436668 of stuur een Whatsapp bericht.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in