+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Eindhoven.
Laad meer vacatures

Medior PHP Developer - Eindhoven Eindhoven

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Haystack People

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • Medior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • Pensioenregeling

Vacature in het kort

Ze zoeken een PHP developer die wil werken op Enterprise niveau. Je gaat aan de slag met het bouwen van robuuste systemen in Drupal. In een team van ervaren developers werk je aan uitdagende projecten. Wat deze baan extra leuk maakt is het persoonlijke ontwikkelingsplan dat ze voor elke developer maken. Zo kun je groeien in wat je het liefste doet. Klaar voor een nieuwe uitdaging? Lees verder om te zien of deze vacature bij jou past.
 

Volledige vacaturetekst

Ben jij een ervaren PHP developer die graag een stapje hoger gaat en op Enterprise niveau PHP omgevingen wilt bouwen? Lees dan zeker deze vacature!
Het Bedrijf

Dit bedrijf is in de jaren '90 opgericht dus heeft al flink wat mee gemaakt in de wereld van web ontwikkeling. Wat begon met simpele websites (althans vergeleken met nu waren die websites heel erg simpel) is uitgegroeid tot een organisatie wat volledige online ervaringen maakt. Er werken nu in totaal zo'n 30 mensen waarvan de helft het development team is dus genoeg ervaring in-house om mee te sparren!

Ze werken voor verschillende A-Merken zoals Dr. Oetker en bedrijven als zij komen bij hun als ze een applicatie nodig hebben die hun merk versterkt en de ervaring voor klanten beter maakt. Ze kloppen dus niet aan als ze een (tegenwoordig) simpel website'je nodig hebben. Omdat dit klanten zijn op Enterprise niveau hebben ze robuuste systemen nodig daardoor hebben ze gekozen om in de core van hun backend applicaties gebruik te maken van Drupal. Drupal is een CMS die dit aankan en blijft presteren onder grote druk van bezoekers.

De Functie

Je ontwikkelt en implementeert maatwerk back-end oplossingen op basis van open source, zoals Symfony, Drupal, Nuxt.js, Vue.js. Wij werken met Gitlab CI/CD en Docker. Als back-end developer werk je nauw samen met het designteam om websites, maatwerk applicaties en creatieve campagnes van klanten tot in de puntjes uit te werken. Daarbij nemen we de tijd om met een goed proces tot een goed eindproduct te komen.

Samen met het development team zie je het als jouw missie om een goed doordacht ontwerp door te vertalen naar een steengoede website of applicatie. Je onderbouwt jouw visie op development en denkt mee over onze werkwijze. Als het om de nieuwste web-technieken gaat, laat jij je mening gelden.

Persoonlijke ontwikkeling is een constant onderdeel van je carrière. Bij dit bedrijf bepaal je je eigen pad en expertise. Hierdoor kun je alles uit je vaardigheden halen, zodat een goed idee uitgroeit tot een topproductie.

Een goede beheersing van de Nederlandse taal (sprekend/schrijvend) is voor deze vacature belangrijk. Dit omdat de communicatie en documentatie zowel intern als met klanten Nederlands is.

Als dat iets is wat je graag wilt maar nog niet kunt dan is dat geen probleem. Voor iedere developer maken ze namelijk een persoonlijk ontwikkelingsplan om te zorgen dat jij komt waar jij wilt staan!

Wat Jij Moet Kunnen
  • Een gedegen basis PHP, minimaal 3 jaar werkervaring binnen een bedrijf wat robuuste applicaties bouwt.
  • Je bent niet bang om je mond open te trekken en af en toe een klant tegen te spreken
  • Je staat er voor open om voor jou nieuwe systemen te leren zoals Drupal
Wat Jij Krijgt
  • Salaris tot 5000 euro per maand
  • Vakantiegeld er bovenop
  • Standaard riedeltje aan 25 vakantiedagen
  • 32-40 uur werken
  • Pensioenregeling (dat is niet meer zo standaard tegenwoordig)

Ben je geinteresseerd? Solliciteer dan op deze functie of bel of mail via de button "Solliciteer nu" op deze pagina./0682099493

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in