+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Elst.
Laad meer vacatures

Projectleider renovatie- en verduurzamingsprojecten (m/v) Elst

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Rovinij

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 40 uur
  • HBO of hoger
  • Medior

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Als sleutelfunctionaris binnen onze grotere renovatie- en verduurzamingsprojecten, ben je als projectleider verantwoordelijk voor de algehele technische en organisatorische leiding, van projectdefinitie tot oplevering. Je wordt uitgedaagd om naast traditionele oplossingen innovatieve werkwijzen te verkennen. Dagelijks onderhoud je contact met diverse stakeholders om projecten succesvol af te ronden. Wil je meer weten? Lees verder voor het complete beeld!
 

Volledige vacaturetekst

Als projectleider ben je de sleutelfunctionaris binnen jouw projecten. Gedurende het gehele proces (van projectdefinitie tot en met projectoplevering) ben je verantwoordelijk voor de algehele technische en organisatorische leiding. Je streeft naar een optimaal resultaat, door verbetering van de effectiviteit en efficiency van de projecten. Ook bewaak je, samen met de planner, de capaciteitsplanning.

Voorafgaand aan het project word je als projectleider betrokken bij het maken van scenario, waarbij we je uitdagen om (naast de traditionele oplossingen) te komen met innovatieve manieren van werken. Tijdens het project onderhoud je dagelijks contact met opdrachtgevers, bewoners, gebruikers, leveranciers, onderaannemers en derden om het project conform afspraken te laten verlopen.

Je richt je voornamelijk op de grotere renovatie- en verduurzamingsprojecten die we samen met onze partners uitvoeren.

Functie-eisen
Je bent een energiek en proactief persoon met ondernemend vermogen en die denkt en werkt in structurele verbeteringen. Met jouw enthousiasme weet je anderen te sturen en te overtuigen. Je herkent je in de manier waarop we binnen De Variabele samenwerken: met een luisterend oor, transparant en de bereidheid om te veranderen.
Je hebt een relevante technische opleiding op HBO-niveau en vijf jaar ervaring in een vergelijkbare functie. Vanzelfsprekend heb je affiniteit met renovatie en verduurzaming. Naast kennis van de Officepakketten heb je ervaring met branche-gerelateerde automatiseringsprogramma’s.

Solliciteren:
Als deze uitdagende functie jou aanspreekt, aarzel dan niet om te solliciteren! Neem hiervoor contact op met ROVINIJ 024 3606222 of stuur een e-mail via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.. We kijken ernaar uit om jou te verwelkomen binnen ROVINIJ!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in