+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Schaijk.
Laad meer vacatures

Projectleider Schaijk

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Bouwbedrijf Peter Peters

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Bouwbedrijf Peter Peters

Gevraagd

  • 38 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • Auto v/d zaak

Vacature in het kort

Als projectleider leid je verschillende projecten van begin tot eind. Je plant, regelt financiën, koopt in en zorgt voor uitvoering. De projecten zijn heel verschillend. Je werkt goed in een team maar ook zelfstandig. Je praat met de opdrachtgever en alle anderen die belangrijk zijn voor het project. Je doel is dat alle projecten goed aflopen door goed te praten en het werk te overzien. Benieuwd om meer te weten? Duik dieper in de details!
 

Volledige vacaturetekst

Als projectleider ben je verantwoordelijk voor de voorbereiding en realisatie van diverse projecten. Je houdt je bezig met de planning en de financiën maar pakt ook taken aan voor de inkoop en uitvoering. De projecten waar je aan werkt zijn heel divers en variëren sterk in omvang. Geen zorgen, samenwerken of zelfstandig werken, beiden zijn geen probleem voor jou. Je bent goed in teamverband en net zo capabel als je alleen werkt.

Jij bent het aanspreekpunt voor zowel de opdrachtgever als alle betrokken partijen. Jouw rol is om ervoor te zorgen dat alle projecten goed worden afgerond door het overzicht te behouden en effectief te communiceren met alle betrokkenen.



Gevraagd

Jij bent een enthousiaste teamspeler op Hbo-niveau met ervaring in werkvoorbereiding of projectmanagement in de bouwsector. Je hebt de kennis, ervaring en motivatie om impact te maken. Communicatief vaardig op alle niveaus, flexibel en gericht op kwaliteit en resultaat. En dat alles in een prettige werkomgeving met gezellige collega’s en een informele sfeer, samen met de Brabantse gezelligheid. De vrijheid, het respect en de verantwoordelijkheid die je krijgt creëert een fijne werkplek.



Aanbod

Bij Bouwbedrijf Peter Peters krijg je elke 4 weken een uitstekend salaris en men heeft een goede CAO Bouw & Infra. Je ontvangt een individueel budget van 5% boven op je salaris plus extra budget voor duurzame inzetbaarheid. We bieden flexibele werktijden voor een goede werk-privébalans, een eigen werkplek met laptop, telefoon en een leaseauto. Je krijgt korting op sportactiviteiten. En natuurlijk organiseren we regelmatig feestjes, borrels en gezellige uitjes.

Heb je belangstelling of zijn er nog vragen? We horen het graag en zijn erg benieuwd naar je reactie!



Bedrijfsomschrijving


Bouwbedrijf Peter Peters in Schaijk is een Brabants familiebedrijf dat sinds 1988 een uitstekende naam heeft opgebouwd! Van zorginstellingen en scholen tot en met woningen en wasstraten; overal waar we bouwen, voegen we iets toe aan de wereld om ons heen. Met als resultaat; tevreden opdrachtgevers, trotse medewerkers en gebouwen waar gebruikers en bewoners nog lang van kunnen genieten. Betrokkenheid, vakmanschap, heldere afspraken en doen wat we beloven! Dat is bouwen op vertrouwen! En dat alles op een duurzame en maatschappelijk verantwoorde wijze en met een enthousiast team.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in