+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Enschede.

Kok, fulltime, €1.850 - €2.300 Enschede

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

De Viszaak Enschede

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 1.850 - € 2.300 p/m

Vacatureomschrijving

Wil jij werken in een omgeving waarin je alle vrijheid hebt om je werk op de beste manier uit te voeren? Is een combinatie van liefde voor je klanten en het serveren van de allerlekkerste vis iets waarin jij jezelf herkent?! Lees dan snel verder!

Over de functie

08.30 uur

Je bent net iets eerder in jouw winkel dan je collega’s, je geeft immers het goede voorbeeld. Om 09:00 uur gaat de winkel open en jij zorgt samen met je team dat voor opening van de winkel alles tot in de perfectie is geregeld. Ligt de vis in de vitrine erbij om je vingers bij af te likken? Staan alle stoelen en tafels netjes recht? Is alle bestek bijgevuld? Staat alles klaar om de dag fris te beginnen?

09.15 uur

De winkel is nu een kwartiertje open, hoewel de eerste klanten binnendruppelen zal de grootste drukte om 11:00 uur beginnen. Jij bekijkt samen met je collega’s welke weektaken jullie in deze tijd op kunnen pakken, alles voor een perfecte winkel. Jij verdeelt de taken naar ieders talent.

10.30 uur

Er was zojuist een oudere dame in de winkel, je weet haar naam en zij weet ook jouw naam. Jullie kennen elkaar goed en maken vaak een praatje. Ze is een 2 wekelijks terugkerende klant en vindt het erg gezellig en lekker bij de Viszaak. Je vindt het contact met haar erg leuk en zorgt ook dat jouw personeel zich communicatief ontwikkelt om een sterke band met de klanten van de Viszaak op te bouwen.

12.00 uur

YEAH! Het eerste spitsuur is begonnen, jij hebt nu je overzicht nodig om te zorgen dat iedereen een topprestatie levert. Wie neemt er bij de klanten bestellingen op? Wie staat er achter de balie? Hoe gaat het met de afwas? Worden er wel genoeg visjes gebakken en worden de bestellingen juist afgehandeld? Jullie klanten voelen zich gewaardeerd en de vis is magnifiek.

14.30 uur

De eerste grote golf mensen zit erop, maar jullie zullen als team alles in de winkel vlot moeten trekken om de volgende golf mensen te ontvangen. Dat betekent de afwas doen, vitrine bijvullen en natuurlijk de aanwezige klanten aandacht geven en bedienen.

16.00 uur

De TWEEDE ronde! CHAOS, wat een mensen in ene. Gelukkig waren jullie voorbereid door jouw vooruitziende blik. Niet stilzitten, maar knallen. Ook die tweede stroom mensen, die allemaal binnen 12 minuten hun visje mee willen nemen of op tafel willen hebben is weer goed doorstaan. Wat een gaaf werk heb ik toch, denk je voldaan.

19.00 uur

Je dag zit erop; een volle dag, maar vol dynamiek. De winkel is opgeruimd, alles ligt er netjes en volgens de haccp richtlijnen bij. Je bent klaar voor de volgende dag van die week. Je geeft de omzetcijfers van die dag door aan de directeur, dit was je laatste taak van die dag. Je gaat met een tevreden gevoel naar huis.


Over het bedrijf

De Viszaak Enschede is de eerste vestiging in de keten. Deze winkel maakt onderdeel uit van een bedrijf met nog 5 viszaken, zowel in Nederland als Duitsland. Wij zijn een bedrijf met veel jonge collega’s, maar al wel 10 jaar ervaring. We zetten onze klanten op 1. Zij zijn onze ambassadeurs en fans doordat we het allerlekkerste visje van Nederland leveren, zij zich gewaardeerd en welkom voelen en ze een visje kunnen eten in een atypische inspirerende sfeer voor een viswinkel/restaurant.

Het betreft een fulltime functie en jij zal de kok van de vestiging in Enschede zijn. 


Wat wij vragen

Een opleiding vinden we niet heel belangrijk. Maar we kijken liever naar iemands potentie, capaciteiten en competenties. Gezien de combinatie van liefde voor de klant en gevoel voor lekker eten vinden we het wel belangrijk dat je enige ervaring hebt opgedaan op dat gebied. (Nog niet de ervaring, maar er wel van overtuigd dat jij dé juiste persoon bent? Overtuig ons!)

  • Affiniteit of ervaring met koken of vis bakken is een vereiste
  • Het is een pre als je beschikt over een handel of horeca opleiding
Wat wij bieden
  • Veel verantwoordelijkheid en vrijheid
  • Een baan voor langere duur, met kans op een vast contract
  • Een leuke ambitieuze werksfeer in een zeer sterk groeiend bedrijf
  • Ruimte voor eigen inbreng
  • Salaris afhankelijk van kennis / kunde kandidaat
  • Mogelijkheid om mee te groeien in toekomstige ontwikkelingen
Solliciteren?

Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen? Klik dan op de knop 'Solliciteren!' en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in