+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Garderen.
Laad meer vacatures

Projectmanager, omgeving Garderen, min. 32 uur per week, elektrische auto van de zaak Garderen

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Wentzo

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior
  • Rijbewijs Auto (B)
  • Nederlands, Engels (talen)

Aanbod

  • Vast contract
  • Auto v/d zaak

Vacature in het kort

Ons projectmanagement team zoekt een nieuwe collega die houdt van uitdagingen en het leiden van projecten. Als projectmanager bij Wentzo zorg je voor de planning, werk je samen met klanten en zorg je dat alles op rolletjes loopt. Je bent het eerste aanspreekpunt en zorgt dat iedereen op de hoogte is. Ook na het project zorg je voor de laatste zaken. Dit werk is afwisselend en vraagt om flexibiliteit. Je werkt in een team van kansendenkers en glimlachbezorgers. Klaar om meer te weten te komen over deze kans? Lees nu verder!
 

Volledige vacaturetekst

Word jij onze nieuwe collega?
Onze projectmanagers zijn op zoek naar versterking!
‘’Wij zijn de beloftevolle communicators, de glimlachbezorgers door perfecte planning, inkoop, en voorbereiding. Wij zijn de kansendenkers die gaan voor het beste resultaat.’’ Dit is hoe ons projectmanagement team zichzelf beschrijft!

Wat ga je doen?
Als projectmanager leid je de projecten van Wentzo bij onze klanten in goede banen. Zodra een opdracht binnenkomt, wordt deze aan jou overgedragen. Bij grotere projecten word je al in een vroeg stadium betrokken, zodat je kunt meedenken over de uitvoering. Door deze betrokkenheid wordt het project nóg leuker!

Jij bent verantwoordelijk voor het plan van aanpak, de planning en het maken van werkafspraken met klanten en eventuele derde partijen. Je houdt van uitdagingen en puzzelt net zo lang tot je een optimale en efficiënte planning hebt.
Tijdens het project ben je het eerste aanspreekpunt voor de klant en voor collega’s die het project uitvoeren. Je stuurt zelfstandig alle project gerelateerde zaken aan, zorgt dat collega’s op de hoogte zijn en houdt de projectadministratie bij. Flexibiliteit is essentieel, want projecten kunnen altijd anders lopen dan gepland. Jij ziet dit niet als een probleem, maar als een uitdaging.
Na afronding van een project zorg je voor de kwaliteit van de opleverdocumentatie en de volledige urenregistratie en financiële afhandeling, zodat ons Office team de facturatie kan verzorgen.


Gevraagd

Jouw profiel
  • Mbo4/Hbo werk- en denkniveau, verkregen door opleiding of ervaring
  • Aanvullende certificeringen op het gebied van projectmanagement (bijv. Scrum, PRINCE2, IPMA)
  • Kennis van planning en projectmanagement is een grote pré
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden in zowel het Nederlands als Engels


Aanbod

Ons aanbod
Natuurlijk krijg je een mooi salaris en alle middelen om je werk goed te kunnen doen. Maar er is meer:
  • Flexibiliteit in werktijden en thuiswerkmogelijkheid
  • Aanmoedigen voor het behalen van cursussen en certificeringen
  • Papa- of mamadag? Heerlijk!
  • Wat later op kantoor door de kinderen? Geen probleem!
  • Inspirerende werkplek in een bosrijke omgeving
  • HR-gesprekken voeren wij wandelend in het bos
  • Elektrische auto van de zaak
  • Sporten in onze eigen gym!
  • Bedrijfscultuur waar gelijkheid centraal staat
  • Familiare werkcultuur met +/- 65 collega’s
Over ons
Wentzo is gespecialiseerd in het ontwerpen van complexe en duurzame netwerkinfrastructuren. Onze netwerken zijn te vinden in diverse gebouwen, waaronder scholen, zorginstellingen, winkels, hotels, magazijnen en kantoren. We denken met onze klanten mee over de beste oplossing van hun netwerk en verzorgen het hele traject: van ontwerp tot installatie en van beheer tot onderhoud. Onze persoonlijke en betrokken aanpak onderscheidt ons en wordt door onze klanten gewaardeerd.
Ons team bestaat inmiddels uit +/- 65 collega’s, Onze cultuur is familiair, informeel en persoonlijk. Zo zijn we ook naar onze klanten toe. We zetten net dat stapje extra en vinden het fijn om buiten de gebaande paden te denken. Onze collega’s kennen elkaar goed en delen lief en leed. We vieren onze successen met een echte gong, drinken op vrijdagmiddag een biertje tijdens de borrel, eten taart bij bijzondere momenten en lopen zomers in de korte broek. Ondertussen wordt er hard gewerkt en maken we het verschil mét elkaar!

Jouw toekomstige werkplek?
Ons kantoor, gelegen in een prachtige bosrijke omgeving in Garderen, is huiselijk ingericht en biedt een gezellige, ergonomische werkomgeving. Het geeft je ruimte om samen te werken en te brainstormen. Je collega’s even zat? Dan zoek je een plekje in de stilteruimte.
Naast hard werken hechten we veel waarde aan vitaliteit en werkplezier. Dat jij je goed voelt, is voor ons enorm belangrijk. Dagelijks staat er een verse lunch voor je klaar, dus nooit meer thuis je boterhammen smeren in de drukke ochtendspits. Voor ontspanning zijn er diverse mogelijkheden, zoals poolen, tafeltennissen, gamen, een eigen gym en wekelijkse bootcamp-sessies in de frisse buitenlucht.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in