+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Geldermalsen.
Laad meer vacatures

Adviseur Vastgoed en Grond Geldermalsen

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl

Matchd

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 32 uur
  • HBO of hoger
  • Medior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Freelance

Vacature in het kort

Duik in de wereld van vastgoed en grondzaken bij een gemeente in het hart van Nederland. Werk aan de vorming van beleid, de aan- en verkoop van vastgoed en gronden, en de ontwikkeling van bouwkavels, dit alles in nauwe samenwerking met diverse stakeholders. Jouw rol is cruciaal in het adviseren van het bestuur en de organisatie, en het opstellen van juridische overeenkomsten. Een unieke kans om je te ontwikkelen in een lerende en toekomstbestendige organisatie. Klaar voor een nieuwe uitdaging? Ontdek meer!
 

Volledige vacaturetekst

De gemeente West Betuwe is een wendbare organisatie, die samen met onze partners, werkt aan maatschappelijke opgaven. Dit doen wij voor onze ondernemers en 52.000 inwoners. Verspreid over maar liefst 26 dorpen en stadjes, schitterend gelegen aan de Waal of Linge. Het nieuwe, duurzame gemeentehuis in Geldermalsen ligt centraal in Nederland en is goed bereikbaar. Ook met het OV.

We werken er hard aan om een goede, aantrekkelijke werkgever te zijn en investeren hiervoor in onze organisatie en onze medewerkers. De nieuwe West Betuwse organisatie wil een lerende en toekomstbestendige organisatie worden. Onder de noemer “Samen West Betuws Werken” is een doorontwikkeling gestart waarin alle medewerkers netwerkgericht en opgavegericht werken; zij weten interne en externe netwerken goed te benutten en richten zich op het gewenste eindresultaat. De professionals van West Betuwe krijgen daarin de kans om zich volop te ontwikkelen. Daarbij spelen de volgende kernwaarden een rol: dienstverlenend, mensgericht, gedreven, durf, vakbekwaam en vertrouwen.

Het team Vastgoed en Grond is enerzijds de beleidsafdeling verantwoordelijk voor de vorming van grond, grondprijs en vastgoed beleid. En aan de andere kant verantwoordelijk voor alle vastgoed- en grondzaken binnen West Betuwe als aan- en verkoop en (ver)huur van vastgoed, tot aan het beheer/onderhoud van de gemeentelijke panden. Daarbij hoort ook nieuwbouw/renovatie van onder meer onderwijshuisvesting. Dat alles in nauwe samenwerking met gebruikers, bestuurders en collega's.

Wat ga je bij ons doen?

  • Je verzorgt de aan- en verkoop van vastgoed, gronden en ontwikkellocaties en uitgifte van bouwkavels;  
  • Je adviseert het bestuur en de organisatie in brede zin op het gebied van vastgoed en grond;
  • Je geeft invulling aan beleidsvorming en -ontwikkeling zoals grond- en vastgoedbeleid;
  • Je stelt privaatrechtelijke overeenkomsten op en verzorgt de juridische en administratieve en notariële afhandeling van vastgoedtransacties;
  • Je participeert in projectteams en werkgroepen als adviseur en specialist grondzaken en hebt ervaring en kennis met gebiedsontwikkeling;
  • Je beoordeelt taxatierapporten en gaat daarover met taxateurs inhoudelijk het gesprek aan.

9 maanden - 32 uur per week - 0,89 fte



Gevraagd

Eisen

  • Je hebt een relevante HBO opleiding;
  • Werkervaring in Grondzaken/vastgoed wereld, met name gemeenteland;
  • Je moet kunnen samenwerken;
Arbeidsvoorwaarden


Bedrijfsomschrijving

Bij ons mag je leren, jezelf ontwikkelen en zelf leiding nemen. Je werkt straks steeds vaker vanuit programma's en projecten. En dat betekent soms ook in wisselende teamsamenstellingen. Bij ons kun je dus volop groeien en bloeien, net zoals het fruit in West Betuwe.Wij zijn West Betuwe en wij zijn een wendbare organisatie die aan maatschappelijke opgaven werkt, samen met onze partners buiten. Wil jij werken voor onze 52.000 inwoners? Verspreid over maar liefst 26 dorpen en stadjes, schitterend gelegen aan de Waal of Linge? Solliciteer dan bij ons in Geldermalsen!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in