+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Geldermalsen.
Laad meer vacatures

Teamleider crossdock Geldermalsen

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Teamflex

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 40 uur
  • Geen opleiding vereist
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.600 - € 3.100 p/m
  • Ploegentoeslag

Vacature in het kort

In deze rol als leider in de logistiek, is elke dag anders. Je werkt in een team en zorgt dat alles goed loopt, ook als er onverwachte dingen gebeuren. Je motiveert je team en zorgt dat iedereen zijn werk goed doet. Samen met je collega's werk je aan het verbeteren van de manier waarop we werken. Je gebruikt ook computers om te helpen met rapporten en andere taken. Het is belangrijk dat je fit bent, want je beweegt veel tijdens je werk. Ben jij enthousiast over deze kans? Lees verder om te zien of het iets voor jou is.
 

Volledige vacaturetekst

Ben jij een geboren leider met een passie voor logistiek en distributie? Wil je deel uitmaken van een dynamisch team en jouw leiderschapsvaardigheden laten schitteren in een snel bewegende omgeving? Dan is dit jouw kans om een cruciale rol te spelen bij het optimaliseren van onze crossdock-operaties.


In deze functie is geen dag hetzelfde. Hoewel de processen gestructureerd zijn, brengen dagelijkse gebeurtenissen voortdurend verandering met zich mee. Sommige van deze veranderingen kun je anticiperen, terwijl andere onverwacht zijn. Juist hier vind je energie. Je kracht ligt in het zorgen dat alle taken, ongeacht de omstandigheden, tijdig en efficiënt worden voltooid. Samen met je team van collega's streef je naar succesvolle uitvoering van deze taken. Het aansturen, motiveren en coachen van je teamgenoten is iets waar je bedreven in bent en wat je met plezier doet. Je enthousiasme werkt aanstekelijk op anderen. Dankzij duidelijke taakverdelingen en kennis van procedures zorgen jij en je team ervoor dat de dagelijkse werkzaamheden zonder haperingen verlopen. Daarnaast houd je nauwlettend de personeelsbezetting in de gaten. Je bent volledig bekwaam in computervaardigheden. Het opstellen van rapportages of verslagen van beoordelingsgesprekken gaat je gemakkelijk af. Eventuele bijzonderheden die zich voordoen en ideeën ter verbetering van processen deel je proactief met de operationeel manager. En laten we niet vergeten: je bent fysiek fit, want je legt flink wat meters af op de werkvloer.



Gevraagd

  • Minimaal MBO-4 niveau, bij voorkeur in de richting van Logistiek en Transport; 
  • Uitstekende beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal; 
  • Je bent in het bezit van een rijbewijs en eigen vervoer; 
  • Goede computervaardigheden, met kennis van MS Office-programma's; 
  • Je bent besluitvaardig, resultaatgericht en bekwaam in het direct oplossen van problemen.


Aanbod

  • Ploegentoeslagen worden toegekend;
  • Gegarandeerde stabiele uren;
  • Beschikbaarheid voor werktijden van 09:00 tot 18:00 en 17:00 tot 02:00;
  • Deel uitmaken van een enthousiast team;
  • Een uitdagende leidinggevende functie binnen een groeiende organisatie.
Meer informatie

Sluit je aan bij ons ambitieuze team en leid de weg naar succes als onze nieuwe Teamleider Crossdock! Als jij klaar bent om je leiderschap te tonen in een dynamische omgeving en een verschil te maken in onze groeiende organisatie, wacht dan niet langer. Solliciteer vandaag nog en maak deel uit van een team dat gedreven wordt door passie, teamwork en succes!



Bedrijfsomschrijving

Onze klant, gevestigd in Geldermalsen, kent een indrukwekkende geschiedenis van meer dan een eeuw. Sinds 2011 draagt de organisatie met trots de titel van Hofleverancier. Deze erkenning is niet zomaar verkregen, gezien het een eerbetoon is dat alleen wordt toegekend aan uitzonderlijke bedrijven. Het Hofleverancierschap bestaat al twee eeuwen en wordt enkel toegekend aan bedrijven die uitblinken in onberispelijke kwaliteit, een solide reputatie en voortdurende betrouwbaarheid.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in