+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Gorredijk.

Enthousiaste & zeer flexibele begeleider gezocht omgeving Gorredijk Gorredijk

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Puer leven in stijl

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 16 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Medior
  • Rijbewijs Auto (B)
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

PUER LEVEN IN STIJL ZOEKT OP KORTE TERMIJN:
BEGELEIDER voor onze 3 locaties, die flexibel en zorgzaam kan schakelen bij niet alledaagse uitdagingen. Begeleid werken, begeleid wonen/slaapdiensten. We zijn ook zeer geïnteresseerd in Flexwerkers en invalkrachten.

PUER ZORG biedt aan jeugd en volwassenen:
begeleid werken, begeleiding groep en individueel, werk- en leertrajecten, (re)integratie, thuisondersteuning, beschermd wonen en 24 uurs zorg.

WIE ZIJN WIJ: een particuliere zorgonderneming annex lifestyle-winkel. De doelgroep zijn mensen in leeftijd (momenteel) variërend tussen 22 - 55 jaar met een beperking tot de arbeidsmarkt, sociale leef- en woonomgeving. Bij Puer wordt gekeken naar iemands mogelijkheden en indien mogelijk helpen we iemand verder te ontwikkelen. De combinatie van een winkel en het aanbieden van verschillende vormen van begeleiding maakt deze onderneming uniek. We beschikken over 3 locaties: een werk- (lifestyle-winkel), en een woonlocatie. Sinds kort hebben we uitgebreid met een locatie waar met paarden wordt gewerkt.. De uitdaging in het werken bij Puer ligt met name bij de woonvorm, waar de zorgvragers in hun thuissituatie zijn.

Onze moderne gezellige woonlocatie staat midden in Gorredijk en beschikt over een mooie grote tuin. In de omgeving vind je meer dan genoeg activiteit en winkels. Er is een grote kamer met open keuken beneden, er wordt elke dag gevarieerd en gezond gekookt. Boven en achter het hoofdgebouw bevinden zich in totaal 10 leuke studio’s, voorzien van keuken en badkamer. De zorgvragers hebben allemaal hun unieke trekjes, met psychiatrische- en gedragsproblematiek. Escalaties proberen we zoveel mogelijk te voorkomen maar natuurlijk lukt dit niet altijd. De zorgvragers zoeken grenzen op en vragen dus van jou duidelijkheid en structuur. Daarnaast houden zij zeker ook van een gezellige, warme en huiselijke sfeer. Een goede dosis humor hoort hierbij, zowel voor de bewoners als je collega ́s. Je komt terecht in een warm vrolijk team met groei, elkaar ondersteunen en op elkaar kunnen bouwen is daarbij de kern.

Gevraagd

  • Jij hebt kennis van en ervaring met persoonlijkheidsproblematiek en psychiatrische ziektebeelden o.a. PTSS, ASS, borderline, depressie, automutilatie.
  • Jij werkt zelfstandig, maar je doet het niet alleen. Samen met je collega’s en wettelijke vertegenwoordigers staat het werk in het teken van het welzijn van de zorgvragers.
  • Jij beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden en groot inlevingsvermogen, je hebt een positieve, flexibele, enthousiaste instelling en bent een echte loyale teamplayer.
  • Jij bent oplossingsgericht en kunt goed schakelen bij soms complexe uitdagingen zoals bijvoorbeeld een sterke weerstand bij zorgvragers. Je kunt hierin dan ook doortastend maar zorgzaam en met flinke dosis humor handelen.
  • Jij kunt zo nodig met verschillende disciplines en sociale systemen rondom de zorgvragers samenwerken en belangrijk is dat je zorginhoudelijk en pedagogisch verslaglegging kunt doen en dossiers kunt bijhouden.
  • Jij hebt affiniteit met verkoop en bent representatief, kunt omgaan met positieve feedback en durft die ook te geven. En je bent bekend en/of vind het leuk met paarden te werken.
  • Jij bent alert, je werkt preventief ter voorkoming van escalaties. Je kunt je goed in de zorgvrager verplaatsen en aanvoelen wat ze nodig hebben.


Uren

16 - 40 uur
uren zijn bespreekbaar

Salaris

Salaris volgens CAO VTT, afhankelijk van je opleiding en leeftijd. Aangesloten bij branche-organisatie zorgthuis.nl en Quasir calamiteiten en klachten. Eindejaarsuitkering, vakantietoeslag en ORT bij onregelmatigheid.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in