+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Gorredijk.
Laad meer vacatures

Manager Audit – Gorredijk Gorredijk

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

WeCruite - Verbindt professionals

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 40 uur
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 4.500 - € 6.460 p/m

Vacatureomschrijving

Ben jij die manager die zichzelf ziet als de interne en externe sparringpartner? Als dat zo is, dan heeft Van der Veen & Kromhout een plek voor jou!


Als Manager audit ben jij de spil in ons auditteam. Je bent niet alleen een expert op het gebied van financiële zekerheid, maar ook een mentor en coach voor je team. Samen met hen waarborg je vakkundigheid, dossierkwaliteit, een professionele houding, onafhankelijkheid en positieve reviewresultaten. Wat je nog meer doet? Jij bent onze ‘partner in business,’ zowel intern als extern. Intern draag je bij op tactisch niveau aan het managementteam of de Vennoot. Extern ken je je klanten door en door en begrijp je wat hen bezighoudt. Je herkent hun behoeften nog voordat ze die zelf onder woorden hebben gebracht.



Gevraagd

Om de rol van Manager audit bij ons te vervullen, zoeken we iemand die niet alleen een afgeronde RA-titel heeft, maar ook uitblinkt in het gebruik van technologie en bekend is met vaktechnische applicaties. Daarnaast heb je jezelf ontwikkeld in communicatieve vaardigheden. Jouw competenties omvatten analytisch denken, besluitvaardigheid, leiderschap en initiatief. Je hebt een scherpe beheersing van de Nederlandse taal, zowel schriftelijk als mondeling. Je kunt goed samenwerken en toont respect voor je collega’s en omgeving. Resultaatgerichtheid en streven naar kwaliteit zijn jouw tweede natuur.



Aanbod

Wat bieden wij? Je kunt in elk geval rekenen op een fijne werksfeer, bij Van der Veen en Kromhout helpen we elkaar. Werk vinden we belangrijk, maar naast werken is er ook voldoende ruimte voor ontspanning. 

  • Een uitstekend salaris (€4500 – 6460) o.b.v. 40 uur en afhankelijk van je ervaring;
  • Een goed pensioen met een eigen bijdrage van 4%;
  • Een goede leaseregeling of mobiliteitsbudget;
  • Ontspannen vinden we belangrijk o.b.v. een fulltime (40 uur) krijg jij 29,5 vakantiedagen;
  • Flexibele werktijden en mogelijkheden tot deeltijdwerk en thuiswerk;
  • Je krijgt een laptop en mobiele telefoon ter beschikking;
  • Ruimte voor opleidings- en doorgroeimogelijkheden;
  • Veelzijdige klantenportefeuille;
  • Laagdrempelige organisatiestructuur en goede sfeer.


Bedrijfsomschrijving

Stel je eens voor dat je deel uitmaakt van het team bij Van der Veen & Kromhout. Het is een plek waar mensen graag naartoe komen en blijven, en dit geldt niet alleen voor onze klanten, maar ook voor onze medewerkers. Wat maakt ons zo bijzonder? Bij Van der Veen & Kromhout word je ondergedompeld in een warme omgeving. We hebben de kennis van 125 collega’s samengebracht. We hechten waarde aan een persoonlijke aanpak en houden van een beetje ontspanning. In een wereld waar cijfers vaak de boventoon voeren, vinden wij dat de menselijke kant van het verhaal het belangrijkst is. Ons kantoor staat bekend om directe communicatie, betrokkenheid en een no-nonsense mentaliteit, passend bij onze noordelijke achtergrond.Waarom zou je bij ons willen werken? Het is de kans om deel uit te maken van een team waar kennis en persoonlijke relaties centraal staan. We geloven dat menselijk contact van onschatbare waarde is in ons vakgebied. Korte lijnen zorgen ervoor dat we als team kunnen groeien en succesvol kunnen zijn. Kortom, werken bij Van der Veen & Kromhout biedt een unieke ervaring waarbij je deel uitmaakt van een team dat waarde hecht aan zowel expertise als persoonlijke connecties.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in