+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Wolvega.

(senior) accountspecialist met ambitie Wolvega

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Randstad Nederland

  • Gecontroleerde werkgever
  • Directe werkgever
Randstad Nederland

Gevraagd

  • 32 uur
  • MBO of hoger
  • Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • Bonusregeling

Vacature in het kort

Dit is je kans om als accountspecialist bij een bekend bedrijf aan de slag te gaan. Je komt terecht in een omgeving waar je echt het verschil kunt maken. Bij ons krijg je veel vrijheid en de kans om te groeien. We bieden een mooi pakket aan arbeidsvoorwaarden, zoals een benefit budget, een bonusregeling, en de mogelijkheid om je thuiswerkplek in te richten. Ook zorgen we voor een intensief inwerktraject en een leuk onboardingsprogramma. Lees verder om te ontdekken waarom deze vacature perfect bij jou zou kunnen passen.
 

Volledige vacaturetekst

Beschrijving

Deze kans komt niet vaak voorbij! Er komt een plek vrij als accountspecialist met ambitie bij  Friesland Campina in Wolvega. Randstad en Friesland Campina werken al vele jaren intensief met elkaar samen. Een grote klant waar meerdere collega’s van Randstad werken en dé ideale plek om jouw toegevoegde waarde te laten zien. Wil jij jezelf verder ontwikkelen binnen een dynamische omgeving in de rol van (senior) accountspecialist waarbij je de lead kunt pakken op een aantal specifieke thema’s. Dan is dit je kans!


wat krijg je van ons?

Mensen bij Randstad presteren zo goed omdat ze veel autonomie hebben. Omdat de werksfeer zo prettig is en collega’s net dat stapje extra voor elkaar zetten. En omdat een goede werk-privé balans bij ons in een hoog vaandel staat. Naast dat we jou actief ondersteunen in je persoonlijke en professionele ontwikkeling, kan je een mooi arbeidsvoorwaardenpakket verwachten:

  • je startsalaris bij ons is tussen de €2550,- en de €3100,-, afhankelijk van je werkervaring. Uiteindelijk kun je als intercedent doorgroeien tot een salaris van maximaal €3994,-

  • een benefit budget van 12,347%, oftewel €314 - €383 bruto per maand om flexibel te besteden aan bijvoorbeeld extra vakantiedagen, sparen of sportmogelijkheden;

  • €750 netto om te besteden aan een arbo verantwoorde thuiswerkplek;

  • een aantrekkelijke bonusregeling bestaande uit een RGN bonus, werkmaatschappij én een interessante aandelenregeling;

  • een intensief inwerktraject op je werkplek én een tof (landelijk) onboardings traject van een halfjaar inclusief overnachting en dagje Efteling;

  • 25 vakantiedagen én de mogelijkheid om maximaal 5 weken bij te kopen;

  • alles goed geregeld rondom je pensioen, laptop, telefoon (choose your own phone regeling met werkgeversbijdrage van €225).

jouw baan als (senior) accountspecialist met ambitie

Randstad en Friesland Campina werken al jaren met  elkaar samen. Je maakt deel uit van een cluster en werkt direct samen met Jarno.

De klant ziet je als verlengstuk/partner van hun organisatie, hierin krijg je veel vrijheid waardoor je echt van betekenis kunt zijn. Je bent veel in gesprek met de klant en denkt proactief en oplossingsgericht mee. Zowel met het invullen van vacatures als bij uitdagingen op strategisch niveau zoals: personeelsplanning,  poolbeheer, ontwikkelingen in de markt en binding & begeleiding van je flexwerkers. Als accountspecialist heb je een kritische en scherpe blik waarin je een adviserende rol hebt naar de klant.

Je bent samen met je directe collega Jarno verantwoordelijk voor het plannen van flexibel personeel. Elke dag gebeuren dingen die invloed hebben op jouw planning, waardoor je soms even flink moet puzzelen! Jij bent in de lead om je flexwerkers op tijd te informeren en ervoor te zorgen dat alles op rolletjes blijft lopen. Naast Wolvega verzorg je ook de planning voor de locaties Bedum en Foxhol.

Om de planning rond te krijgen werk je veel samen met de collega’s van recruitment. Zij zorgen ervoor dat er voldoende kandidaten beschikbaar zijn. Jij voert de gesprekken met de kandidaten die door deze afdeling bij jou worden voorgesteld en verzorgt een rondleiding op hun nieuwe werkplek. Voor alle administratie rondom het indiensttredingsproces krijg je ondersteuning van de afdeling administratie. Voor je flexwerkers regel jij alles op HR-gebied en beantwoord jij de vragen die ze hebben over bijvoorbeeld verlof, ziekteverzuim en de CAO. Je bent breed verantwoordelijk voor de binding & begeleiding en (eventueel) opleiden van je flexwerkers vanuit goed werkgeverschap.  


over jou

‘Jij regelt het wel’, als die woorden op jou van toepassing zijn, dan zou dit weleens een mooie plek voor jou kunnen zijn! Je moet een kei zijn in plannen, organiseren en prioriteren van jouw agenda en je beschikt over een flinke dosis ondernemerschap.

Je staat stevig in je (werk-)schoenen en kunt goed omgaan met een wisselende werkdruk. Jouw instelling is altijd positief en je bent iemand die niet afwacht, maar pro-actief handelt. Je durft richting je klant en je flexwerker ook de kritische vragen te stellen. En je bent een goede gesprekspartner op verschillende niveaus: van flexwerker tot supervisor, van HR-manager tot productiemanager.

Je kunt werken op HBO-niveau en je vindt het leuk dat elke dag anders is! En niet onbelangrijk, je vindt het leuk om met mensen om te gaan! In een notendop:

  • je hebt minimaal een afgeronde mbo 4 opleiding en aantoonbaar hbo werk- en denkniveau;

  • je hebt al enige werkervaring bij voorkeur binnen HR, de arbeidsbemiddeling of een soortgelijke functie binnen een commerciële/productie/food omgeving;

  • je bent 32 uur beschikbaar;

  • je bent zelfstandig en zelfsturend, je kan goed prioriteiten stellen, durft beslissingen te nemen en hebt een helikopterview;

  • je bent nieuwsgierig en van nature maak je snel verbinding met mensen. Hierdoor wek je snel vertrouwen;

waarom Randstad?

Al meer dan een halve eeuw brengt Randstad mens en werk bij elkaar. Niet alleen in Nederland, maar over de hele wereld. Bij ons kies je dan ook niet voor een baan, je kiest voor een loopbaan. Er zijn volop mogelijkheden voor jou als accountspecialist. Leuk weetje: 80% van ons hoger management is binnen onze eigen organisatie opgeklommen.


word onze nieuwe collega!

Ben jij enthousiast? Verwacht jij goed te passen in deze uitdagende rol van (senior) accountspecialist en kies je voor Randstad? Solliciteer dan direct via deze website. Heb je eerst nog wat vragen, neem dan contact op met mij: Hilda Kuiper, Talent Acquisition Specialist, 06 14 70 00 13 of via via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. of bij Miranda Liemburg, senior operational manager, 06-21 83 57 41 of via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.dstad. Miranda is de leidinggevende van deze locatie en kan je vragen ook beantwoorden. 

  • Succesvolle sollicitatie

    Fijn, de eerste stap is gezet! Je hebt je sollicitatie afgerond en deze is bij ons binnen gekomen. Binnen 2 werkdagen nemen wij contact met jou op per mail of telefoon. Als wij voldoende aansluiting zien met jouw profiel, willen we je uiteraard beter leren kennen tijdens een korte telefonische kennismaking. 

  • Op gesprek

    De talent acquisition specialist gaat verder met jou in gesprek over de functie, het team en ons bedrijf. Daarnaast zijn wij benieuwd naar wie jij bent en naar wat jouw talenten zijn. Dit gesprek kan zowel op kantoor als online plaatsvinden.  

  • Op tweede gesprek

    Het tweede gesprek is in ieder geval met jouw toekomstige manager. Zo krijg je nog meer beeld en gevoel bij jouw werkplek. Vaak zit hier nog een tweede persoon bij en die persoon is afhankelijk van de vacature en afdeling. Soms is dit met een andere manager, een collega uit het team of een andere talent acquisition specialist. We zijn al overtuigd van jouw talenten, maar we willen samen echt kijken welke plek het beste bij jou past!

  • Welkom in het team

    Yes, je bent aangenomen! Wij zorgen voor een passend aanbod, jij hoeft alleen maar digitaal te tekenen. Welkom in het team en bij Randstad ;-). Met een mooi onboardingsprogramma voel jij je direct thuis bij ons bedrijf en helpen wij je verder in de start van je baan. 

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in