+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Zwartsluis.
Laad meer vacatures

Account manager Zuid Nederland Zwartsluis

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Zwartewaterland Personeelsdiensten

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

Ben jij thuis in de techniek van machinerie en filters? Als accountmanager weet jij de behoeften van de diverse klantenkring te vertalen naar passende filter-oplossingen. Daarvoor doorkruis jij heel Zuid-Nederland: de ene dag maak je kennis met een agrarisch bedrijf in Limburg terwijl je de andere dag met een inkoper aan tafel zit in Brabant. Lekker afwisselend!

Ook als je geen doorgewinterde accountmanager bent, nodigen we je graag uit te reageren, het is bijvoorbeeld ook mogelijk om vanuit een functie als monteur te starten. Kennis die je nu nog niet hebt, kun je van ons leren. Het is wel belangrijk dat zelfstandig kunt werken en het leuk vindt om klanten te adviseren en waar nodig te overtuigen.

Wat ga je doen?

Als accountmanager ben je hét visitekaartje in Zuid-Nederland. Je hoeft niet strak in pak, want verkopen doe je echt op basis van de inhoud. Zo weet je welke filters er zijn, waar ze toe dienen en welke voordelen het biedt om deze via jou te kopen.

Je trekt met plezier de regio in en spreekt de taal van de mensen. En dan bedoelen we niet alleen een zachte G, maar vooral de taal die binnen de sector wordt gesproken. Je weet op een toegankelijke manier contact te leggen en onderhouden met de bedrijven waar je zaken mee doet, en bent een graag geziene gast. Je bent veel op pad, maar ook een dagje op kantoor werken hoort er voor jou gewoon bij. Daarmee houd je de lijnen kort, en kun je gelijk bijpraten met jouw gezellige collega’s op kantoor.


Wat breng je mee?
  • Je bent ambitieus en toe aan een volgende stap in je loopbaan
  • Je vindt de sectoren loon- en grondverzet, infra, industrie of scheepvaart interessant
  • Je kunt goed communiceren en bent sociaal
  • Je werkt gestructureerd en behoudt het overzicht
  • Je bent praktisch en daadkrachtig

Wat mag je verwachten?

Naast een uitstekend salaris en arbeidsvoorwaardenpakket zijn er nog veel meer redenen om deze baan te willen! Je gaat namelijk samenwerken met ervaren collega’s die net als jij van techniek houden. Het is een hecht team met veel vrijheid. Je kunt samen plezier maken en op elkaar bouwen, maar uiteindelijk bepaal je zelf hoe je je verkoopdoelen haalt. Als accountmanager Zuid-Nederland werk je in een regio met veel ontwikkelingen en groeikansen. We helpen je graag om die kansen te pakken.

Je gaat (in rechtstreeks dienstverband met een jaarcontract en de intentie voor onbepaalde tijd) werken voor een specialist in mobiele en industriële filters voor verschillende machines en toepassingen binnen de sectoren loon- en grondverzet, infra, industrie en scheepvaart. Door samen te werken met merken uit het A-segment (Donaldson, Fleetguard en Man-Hummel) bieden zij een compleet aanbod van filters. Daarnaast staan zij bekend om de uitstekende online omgeving, snelle levering en concurrerende prijs.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in