+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Gouda.
Laad meer vacatures

Senior Planner Gouda

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Koninklijke BAM

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Duik in het epicentrum van Europa's grootste infrastructurele project, de Femernbelttunnel, als Senior Planner. Deze unieke rol biedt de kans om je voor minimaal 3 jaar in Denemarken te vestigen. Naast het leiden van projectplanning, resourcebeheer en risicobeheer, omvat de functie het werken met innovatieve tools zoals Primavera P6. Geniet van bijzondere secundaire arbeidsvoorwaarden zoals hybride werken, bedrijfsfitnesskorting, en een collectieve zorgverzekering, naast een vast bedrag voor Duurzame Inzetbaarheid bovenop je salaris. Lees verder om te ontdekken waarom deze vacature perfect bij jou zou kunnen passen.
 

Volledige vacaturetekst

De aanleg van de Femernbelttunnel is een van Europa's grootste infrastructurele projecten ooit! Vanwege de bouwfase waarin wij nu zij beland zijn wij op zoek naar een Senior Planner die zich in Denemarken willen gaan vestigen voor minimaal 3 jaar.

Wat ga je doen
  • Projectplanning: Het opstellen van gedetailleerde projectplannen met behulp van Primavera P6, waarbij taken, mijlpalen, resources en tijdschema's worden ingevoerd en beheerd.
  • Resourcebeheer: Het toewijzen van personeel, apparatuur en materialen aan specifieke taken binnen het project, om ervoor te zorgen dat alle benodigde middelen beschikbaar zijn wanneer ze nodig zijn.
  • Tijdsplanning: Het ontwikkelen van tijdlijnen en schema's voor projectuitvoering, rekening houdend met afhankelijkheden tussen taken en het vaststellen van realistische deadlines.
  • Risicobeheer: Het identificeren van potentiële risico's en het ontwikkelen van strategieën om deze risico's te minimaliseren of te beheren, vaak met behulp van Primavera P6-functionaliteiten voor risicobeheer.
  • Rapportage en communicatie: Het genereren van rapporten en grafieken om de voortgang van het project te volgen en belanghebbenden op de hoogte te houden van eventuele wijzigingen, vertragingen of problemen.
Jouw werkomgeving

De Fehmarnbelttunnel verbindt de regio’s Lolland Falster in Denemarken en Sleeswijk-Holstein in Duitsland door een afzinktunnel die veruit de langste ooit gebouwd is. De tunnel verkort de reistijd tussen de Duitse en Deense kust tot slechts tien minuten met de auto en zeven minuten met de trein, ten opzichte van de huidige reistijd van een uur per veerboot of een omweg van 160 kilometer via het Deense Jutland.

De tunnelsegmenten zijn 42,2 meter breed en 8,9 meter hoog, met twee buizen voor het wegverkeer en twee buizen voor het railverkeer. Elk tunnelsegment is 217 meter lang en weegt 73.500 ton. De tunnelsegmenten worden ten oosten van Rødbyhavn in een speciaal bouwdok gebouwd, waar acht elementen tegelijkertijd gebouwd kunnen worden. Het afzinkgedeelte is in totaal 17,6 kilometer lang, met aansluitend een cut & covertunnel van 0,2 kilometer op Lolland en 0,4 kilometer op Fehmarn. De totale lengte wordt 18,2 kilometer. Voor het aanbrengen van de elementen wordt een circa 90 meter brede en maximaal 16 meter diepe zinksleuf gebaggerd. Hierbij komt ongeveer 15 miljoen kubieke meter grond vrij die zal worden gebruikt voor kustuitbreiding en de aanleg van nieuwe natuur- en recreatiegebieden bij Rødbyhavn in Denemarken.

Het project zal naar verwachting medio 2028 worden opgeleverd.

Wij bieden jou

Bij BAM geloven we in het investeren in onze medewerkers en het creëren van een positieve en inclusieve werkcultuur. Bij BAM kun je hybride werken, waardoor je flexibel kunt werken en een goede balans kunt vinden tussen werk en privé. Wij bieden je de mogelijkheid tot bedrijfsfitnesskorting van gemiddeld 40% en deelname aan een collectieve zorgverzekering, zodat je gezondheid en welzijn worden ondersteund. Zo willen wij een omgeving creëren waarin wij jou volop perspectief en ontwikkelingsmogelijkheden bieden binnen BAM, zodat je kunt blijven groeien en jezelf verder kunt ontplooien.

  • Een aantrekkelijk salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden conform de Bouw en Infra cao, waarmee je recht hebt op 25 vakantiedagen + 15 roostervrije dagen op basis van een fulltime dienstverband.
  • Een vast bedrag Budget Duurzame Inzetbaarheid bovenop je brutosalaris (conform CAO Bouw & Infra).
  • Een laptop en iPhone om je werk efficiënt en effectief uit te kunnen voeren.
Hier herken jij jezelf in

 Om een goede invulling en daarmee succesvol te kunnen zijn breng je het volgende mee: 

  • Een afgeronde hbo-opleiding
  • Ruime ervaring als planner en Primavera

Behalve bovenstaande functionele competenties vinden wij het ook belangrijk dat iedereen bijdraagt aan een gezonde en plezierige werkcultuur.  

Het sollicitatieproces

Heeft deze uitdaging je interesse gewekt en wil je graag meer informatie? Neem dan contact op met Frank Reinders, Corporate Recruiter, via telefoon, sms of WhatsApp op +31(0)6 13 00 78 51, of stuur een e-mail via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.. Solliciteren is eenvoudig via de sollicitatieknop op deze pagina.Our recruitment process, what you need to know?

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in