+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Grave.
Laad meer vacatures

Senior Inkoopadviseur bij een woningcorporatie! Grave

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Continu Professionals

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 6.493 p/m

Vacature in het kort

Bij Mooiland zoeken we een Senior Inkoopadviseur die houdt van ondernemen en duurzaamheid. Je helpt ons om het inkoopbeleid te ontwikkelen en inkooptrajecten goed af te ronden. Samen met collega's werk je aan een betere toekomst voor onze bewoners. Je bent zelfstandig, werkt graag samen en bent goed in duidelijk communiceren. In deze rol maak je deel uit van een team dat volop in ontwikkeling is. Klaar om jouw talenten te laten zien? Lees verder en ontdek hoe.
 

Volledige vacaturetekst

Mooiland zoekt een Senior Inkoopadviseur, die ondernemend en duurzaam vooruit wil!

Bij Mooiland zijn we op zoek naar een Senior Inkoopadviseur die gedreven is door ondernemingszin en duurzaamheid. Jij hebt een scherp inkoopinstinct en de vaardigheid om mensen en processen met elkaar te verbinden. Samen zetten we stappen vooruit en bieden we een goed en duurzaam thuis voor onze 50.000 bewoners.

Wat ga je doen?

Als Inkoop- en Aanbestedingsadviseur ben jij verantwoordelijk voor het ontwikkelen van ons inkoop- en aanbestedingsbeleid en het begeleiden van diverse inkooptrajecten. Je adviseert proactief over rechtmatige en doelmatige inkooppraktijken, en werkt nauw samen met stakeholders om gezamenlijke doelen te bereiken en onze werkwijze te optimaliseren. Samen zetten we stappen vooruit. Jij draagt bij aan de continue verbetering van de professionaliteit van ons inkoopproces, waarbij verantwoorde keuzes centraal staan in alles wat we doen bij Mooiland.

Hoe ga je te werk!

Met jouw resultaatgerichte aanpak zorg je ervoor dat elk inkooptraject tijdig en succesvol wordt afgerond. Je bent zelfstandig, bewust van risico's en in staat om snel te schakelen. Communicatief ben je sterk, waardoor iedereen duidelijk weet wat er wordt verwacht tijdens bijvoorbeeld een aanbestedingstraject. Je bent helder en een echte teamspeler. Het creëren van draagvlak en oog voor detail zijn jouw sterke punten. Je streeft naar het beste voor onze bewoners, en daarom zoek je actief de samenwerking op met diverse stakeholders.

Met wie werk je samen?

Je werkt nauw samen met het team Planmatig Onderhoud, Beheer en Advies, een veelzijdig en dynamisch team. Dit team richt zich op het planmatig onderhoud en beheer van ons vastgoed, het beheer van vastgoeddata, contract- en leveranciersmanagement, advies en natuurlijk inkoop, voornamelijk gericht op vastgoed. Dit team bevindt zich in een fase van ontwikkeling, waarbij we de komende tijd evolueren naar een nieuwe manier van werken. We verschuiven van traditioneel opdrachtgeverschap naar resultaatgerichte samenwerking (RGS). In jouw rol als Inkoop- en Aanbestedingsadviseur werk je nauw samen met onder andere de contractmanagers.



Gevraagd

  • HBO+ werk- en denkniveau. 
  • Minimaal 5 jaar werkervaring in een soortgelijke functie, liefst in de (semi) publieke sector. 
  • Kennis van en ervaring met inkoop, advieswerk en resultaat gericht samenwerken (RGS). Je bent goed op de hoogte van de marktontwikkelingen. Daarnaast heb je een relevant netwerk. 
  • Aanvullende kennis van inkoopmanagement (NEVI 1 en 2 of gelijkwaardig). 


Aanbod

Als Senior Inkoopadviseur krijg je de kans om echt het verschil te maken op het gebied van inkoopmanagement. We geven je alle ruimte om hier samen met andere betrokken collega’s aan te werken.

Bij ons heerst een open en inclusieve cultuur, waarin je jezelf kunt zijn en plezier hebt in je werk. Je krijgt bij ons alle ruimte om je ambities waar te maken en jezelf te ontwikkelen. We stimuleren een flexibele en intensieve

samenwerking met collega’s en partners.

Je kunt rekenen op uitstekende arbeidsomstandigheden en tal van extra’s die je werk nog leuker maken. We bieden jou de basis die je nodig hebt voor jouw ideale functie. Deze functie valt in schaal K (met een maximum van € 6.493 bruto per maand). We starten met een jaarcontract dat we omzetten in een vast contract als jij op je plek bent en we samen succesvol zijn.



Bedrijfsomschrijving

Als woningcorporatie huisvesten wij ruim 50.000 mensen in 22.000 woningen. We bieden een fijn, betaalbaar en duurzaam thuis aan iedereen die dat nodig heeft. Leef of werk je in één van de steden en dorpen waar wij actief zijn? We hebben oog voor je en werken met je samen. We denken en doen mee met partners en initiatieven in de buurt. En we zijn goed voor onze bijna 300 fijne collega’s. Samen werken we voortvarend aan sociale en leefbare buurten.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in