+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Groningen.
Laad meer vacatures

Neuroloog Groningen

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

BKV

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 8 uur
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

In deze functie werk je als neuroloog in een team dat zich richt op het onderzoeken van fysieke klachten die niet duidelijk zijn. Je helpt patiënten met complexe problemen die invloed hebben op hun werk. Samen met andere specialisten bied je zorg op maat. Je werkt enkele dagen per maand in een kliniek die waarde hecht aan goede zorg en samenwerking. Dit is een tijdelijke baan op basis van zelfstandig werken. Lees door en ontdek waarom wij de perfecte match voor jou kunnen zijn.
 

Volledige vacaturetekst

Een neuroloog vacature in een multidisciplinaire setting, voor een medisch specialist die zich graag richt op met name diagnostische consulten en interventies.


Jouw nieuwe baan

Als interim neuroloog werk je een paar dagen per maand in een privékliniek die niet alleen inzet op de beste zorg voor de patiënt, maar ook oog heeft voor gevarieerd en zinvol werk. De werkwijze is multidisciplinair en doelgericht, waarbij er intensief samen wordt gewerkt op verschillende gebieden. Je collega’s en jij streven naar een persoonlijke benadering en onderhouden korte communicatielijnen met elk teamlid.


Jouw nieuwe werkplek

Deze privékliniek is gespecialiseerd in het medisch onderzoeken van fysieke klachten en beperkingen die niet kunnen worden toegeschreven aan eerder vastgestelde lichamelijke aandoeningen. Dergelijke klachten zijn vaak een voornaamste oorzaak van arbeidsverzuim. Vaak zijn deze klachten het resultaat van een complex samenspel van verschillende aandoeningen die elkaar beïnvloeden. Daarom is het belangrijk om een multidisciplinair team van specialisten in te zetten met specifieke expertise op dit gebied. De kliniek heeft speciale onderzoeks- en behandelprogramma's ontwikkeld voor deze aandoeningen, waaronder op het gebied van cardiologie, neurologie, interne geneeskunde, musculoskeletale gezondheid of een combinatie daarvan. De psychiatrische ondersteuning richt zich met name op het helpen oplossen van de mentale gevolgen van de lichamelijke aandoening en daaraan gerelateerde kwesties. Als er sprake is van arbeidsverzuim, wordt hier apart onderzoek naar gedaan en wordt dit aspect ook apart behandeld.


Wat breng je mee?

Jij...

  • bent een deskundige neuroloog;

  • bent transparant in jouw communicatie;

  • hecht veel waarde aan kwalitatief hoogwaardige zorg.

Arbeidsvoorwaarden

Je werkt op zzp-basis. Samen met deze opdrachtgever kom je een uurtarief overeen. Dit betreft een interim-opdracht, waarbij jij 3 à 4 dagen per maand werkzaamheden verricht. Dat die je enkele maanden.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in