+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Gulpen.
Laad meer vacatures

Ruimtelijke ordening medewerker junior Gulpen

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Continu Professionals

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 32 - 36 uur
  • Junior

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Als medewerker Ruimtelijke Ordening werk je aan het behandelen en begeleiden van ontheffingsprocedures. Je geeft advies aan het college en vertegenwoordigt de gemeente in juridische zaken. Je helpt ook bij het opstellen van overeenkomsten en beantwoordt vragen van inwoners en bedrijven. Dit werk is afwisselend en je zorgt dat alles goed gepland en gecoördineerd wordt. Neem de volgende stap in je loopbaan en lees verder.
 

Volledige vacaturetekst

Als medewerker Ruimtelijke Ordening (RO) behandel en begeleid je de ontheffingsprocedure (binnen- en buitenplanse afwijkingen) en adviseer je het college om hier al dan niet medewerking aan te verlenen. Voor deze werkzaamheden voer je overleg en draag je zorg voor de planning en coördinatie van de werkzaamheden. Je vertegenwoordigt de gemeente in juridische procedures.

Een greep uit jouw andere werkzaamheden:Helpen bij het behandelen en begeleiden van de uitgebreide ontheffingsprocedure.

  • Opstellen van anterieure overeenkomsten.
  • Afhandelen van principeverzoeken en het beoordelen van bestemmingsplannen.
  • Beantwoorden van vragen van inwoners bedrijven en collega’s per mail, telefonisch en aan het omgevingsloket.


Gevraagd

Jij bent iemand die maatschappelijke belangen invoelt. Jij staat open voor de veranderende werkhouding en werkzaamheden die de Omgevingswet met zich meebrengt.Jij adviseert adequaat vanuit een “ja, tenzij houding”. Je beschikt over goede sociale en communicatieve vaardigheden en hebt een vlotte en nauwkeurige pen. Je weet complexe materie om te zetten in begrijpelijke tekst. Als teamlid heb jij een collegiale houding. De functie vereist de kunst van het interactief opereren en omgaan met belangen en werken in een politiek bestuurlijke omgeving.

Verder breng je mee:

  • Hbo-niveau.
  • RO gerelateerde opleiding (bijvoorbeeld planologie, stedenbouw, rechten).
  • Kennis van de Omgevingswet.
  • Ongeveer 2 jaar RO-werkervaring


Aanbod

  • Een goed salaris functieschaal 9 van de gemeentelijke CAO.
  • Tijdelijke opdracht van minimaal 8 maanden (32-36 uur per week in overleg)


Bedrijfsomschrijving

Hier ga je werkenGulpen-Wittem is een prachtige, authentieke gemeente in het centrum van het Zuid-Limburgse Heuvelland. Bekend om haar fantastische landschap, het vakwerk, de rust en de ruimte. Geliefd om haar kleinschaligheid, tradities, gastvrijheid en betrokken inwoners die zorgen voor elkaar en hun omgeving. We dragen met trots het Cittaslow keurmerk, dat deze eigenschappen erkent.Wij willen een vernieuwende en extern gerichte werkgever zijn, dicht bij onze inwoners, bedrijven, instellingen en verenigingen. Een adaptieve en lerende organisatie, die zich snel, intelligent en flexibel weet aan te passen aan voortdurend wijzigende opgaven en omstandigheden. Bij ons werken ruim 150 betrokken collega’s in teamverband met elkaar samen.Jouw teamJouw team bestaat uit 24 betrokken collega’s, die samen verantwoordelijk zijn voor de inrichting en het onderhoud van de fysieke omgeving. Daarnaast verstrekken we de vergunningen. De Omgevingswet is voor ons richtinggevend en het inrichten van participatieve processen is een belangrijk onderdeel daarvan. Voorts zal de Omgevingswet leiden tot verdergaande digitalisering van producten en processen binnen de organisatie (intern) en het digitaal beschikbaar stellen van informatie/ data (in- en extern). Wij zijn gericht op de kwaliteit van de fysieke leefomgeving en het beheer en onderhoud van de openbare ruimte. 
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in