+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Heerlen.

Cliëntbegeleider MVG Heerlen

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Maandag®

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Maandag®

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Detachering / Vast contract
  • 2.500 - € 3.504 p/m

Vacature in het kort

Maandag® zoekt een zorgtopper voor de gehandicaptenzorg. Als cliëntbegeleider werk je met moeilijk verstaanbaar gedrag. Dit gedrag is een vorm van communicatie. Je helpt door signalen te herkennen, te voorkomen en te de-escaleren. Het is belangrijk om het gedrag niet als een probleem te zien, maar als een signaal. Je onderzoekt waar het gedrag vandaan komt en zoekt naar oplossingen. Dit werk biedt afwisseling en uitdaging. Vol interesse om meer te weten? Ontdek alle details hieronder!
 

Volledige vacaturetekst

Over de functie

Maandag® is opzoek naar die zorgtopper in de gehandicaptenzorg!

Heb jij interesse om te werken in de gehandicaptenzorg en wordt jij geprikkeld door onbegrepen gedrag? Dan zal het werken als cliëntbegeleider met moeilijk verstaanbaar gedrag bij jou passen.

Moeilijk verstaanbaar gedrag (MVG) is gedrag dat wij niet meteen begrijpen. In onze beleving past het gedrag van de cliënt niet in de context of ervaren wij het gedrag als onverwacht. Dit gedrag kan zich ook uiten in agressie, intern op zichzelf, maar ook extern op andere cliënten en begeleiders.

Moeilijk verstaanbaar gedrag wordt geuit om iets te vertellen, er klopt iets niet, de cliënt wilt iets of de dag loopt niet zoals zij het willen. Je kunt dit moeilijk verstaanbaar gedrag dan ook zien als een vorm van communicatie, aangezien de cliënt niet de juiste woorden kan vinden, of zich kan uitspreken.

Als begeleider ga jij signalerend, preventief en de-escalerend aan het werk. Binnen de woonvorm wil jij zo veel mogelijk rust en harmonie bewaren. Gedrag wordt sterk beïnvloed door reacties uit de omgeving. Als professional is het belangrijk dat je dit gedrag niet als een probleem ziet, maar als een signaal dat iets niet goed gaat. Vanuit je onderzoekende houding ga je onderzoeken waar dit gedrag vandaan komt en welke oplossing hierbij past. 


Functie eisen
  • Een afgerond mbo 3/4 diploma gericht op de zorg;
  • Verzorgende taken zijn voor jou geen probleem;
  • Jij draait mee in een wisselend rooster (ochtend, avond en weekenden);
  • In het bezit van een fysieke weerbaarheid certificaat of bereid om deze te behalen (via Maandag®).
Over het bedrijf

Maandag® detacheert in heel Nederland professionals in de publieke sector. Wij zijn trots op al onze zorg professionals. Het is mijn uitdaging als Recruiter bij Maandag® om deze professionals te vinden, daarom sta ik altijd open om een gesprek met jou aan te gaan en te luisteren naar jouw ambities, passie en wensen. Samen kunnen wij een match vinden.

Houd jij van afwisseling en uitdagingen? Neem vrijblijvend contact op om samen naar de mogelijkheden te kijken.


Solliciteer

Herken jij jezelf helemaal hierin? Dan ben jij de Cliëntbegeleider MVG die past bij Maandag®. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort net zo tof uit als die van ons.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in