+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Brunssum.
Laad meer vacatures

Cliëntbegeleider EMB Brunssum

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Maandag®

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Maandag®

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Detachering / Vast contract
  • 2.450 - € 3.504 p/m

Vacature in het kort

In de gehandicaptenzorg help je mensen met ernstige beperkingen. Je maakt hun leven mooier door ondersteuning en ontwikkeling. Deze baan vraagt om speciale zorg. Je werkt met mensen die moeite hebben met praten, bewegen en begrijpen. Je gebruikt geluiden, gezichtsuitdrukkingen en lichaamstaal om te communiceren. Het is belangrijk om altijd te zoeken naar wat mogelijk is. Bijzonder aan deze baan is dat je echt het verschil kunt maken in iemands leven. Ben jij klaar voor succes? Ontdek het hier!
 

Volledige vacaturetekst

Over de functie

Werken in de gehandicaptenzorg, dat is een vak om trots op te zijn!

Bij Maandag® zijn wij opzoek naar troste zorgtoppers die graag het leven van mensen mooier willen maken. Helpen bij de ontwikkeling en ondersteunen bij het leven van hun eigen leven, wat is er mooier dan dat? Voor een grote gehandicapteninstelling zoeken wij naar cliëntbegeleiders voor de doelgroep EMB (ernstig meervoudig beperkt).

Cliënten met een EMB kunnen zich nauwelijks verbaal en/of non-verbaal uiten. Daarnaast is de beweging ook lastig voor hen. De problematiek van deze doelgroep is door de combinatie van zintuigelijke, motorische, cognitieve beperkingen en communicatiestoornissen complex. Als begeleider heb jij een goed beeld van het niveau van de client,

Communiceren vergt een andere aanpak, dit wordt gedaan met geluiden, mimiek en spierinspanning. Op de woonvorm zitten enkele cliënten in een rolstoel en kampen ze met een zintuigelijke beperking. Daarnaast hebben enkele cliënten bijkomende aandoeningen en gezondheidsproblemen, zoals epilepsie en reflux.

De begeleiding van mensen met een EMB vergt een andere aanpak dan de begeleiding van mensen met een licht verstandelijke beperking. Toch is de essentie hetzelfde. Voortdurend samen zoeken naar de mogelijkheden! Hiervoor is nieuwsgierigheid nodig, maar ook een onderzoekende houding. 


Functie eisen
  • Jij hebt een afgeronde MBO niveau 3 of 4 diploma gericht op de zorg;
  • Jij hebt ervaring en/of affiniteit met de gehandicaptenzorg;
  • Jij staat open voor verzorgende taken;
  • Jij kunt meegaan in een wisselend rooster.
Over het bedrijf

Maandag® detacheert in heel Nederland professionals in de publieke sector. Wij zijn trots op al onze zorg professionals. Het is mijn uitdaging als Recruiter bij Maandag® om deze professionals te vinden, daarom sta ik altijd open om een gesprek met jou aan te gaan en te luisteren naar jouw ambities, passie en wensen. Samen kunnen wij een match vinden. 


Solliciteer

Herken jij jezelf helemaal hierin? Dan ben jij de Cliëntbegeleider EMB die past bij Maandag®. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort net zo tof uit als die van ons.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in