+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Roermond.

Begeleider woongroepen Roermond

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Maandag®

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Maandag®

Gevraagd

  • 16 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.730 - € 3.500 p/m

Vacature in het kort

In deze functie help je mensen met verschillende soorten beperkingen. Je werkt in huizen die speciaal zijn ingericht voor deze mensen. Je helpt hen om zelfstandig te blijven en hun vaardigheden te ontwikkelen. Het is belangrijk dat je goed samenwerkt met de familie van de bewoners. Bij ons bedrijf zorgen we ervoor dat je met plezier naar je werk gaat. Dit zorgt ervoor dat je de beste zorg kunt geven. Enthousiast om meer te leren? Verken de volledige details hieronder!
 

Volledige vacaturetekst

Over de functie

Het vinden van een passende oplossing voor de bewoners is niet alleen jouw taak, het is ook jouw tweede natuur. Jij bent gedreven om het verschil te maken voor de bewoners en streeft ernaar dat zij zoveel mogelijk de controle over hun eigen leven behouden.

In de rol van begeleider werk je met bewoners in diverse woonvormen verspreid over heel Limburg. Deze woonvormen huisvesten bewoners met een licht verstandelijke beperking, matig verstandelijke beperking en ernstig meervoudige beperkingen. De specifieke inrichting van elke woongroep is afgestemd op de behoeften van de doelgroep, variërend van woningen waar elke bewoner zijn eigen voordeur heeft (voor mensen met een licht verstandelijke beperking) tot rolstoeltoegankelijke woonvormen (voor mensen met ernstig meervoudige beperkingen).

Jouw doel als begeleider is ervoor te zorgen dat de cliënten zoveel mogelijk controle behouden over hun eigen leven. Daarom richt je je op het ontwikkelen en behouden van hun vaardigheden, wat hun zelfstandigheid bevordert in de samenleving. Je handelt volgens het principe: Niet zorgen voor, maar zorgen dat! Je zorgt ervoor dat de bewoners zo zelfstandig mogelijk kunnen functioneren.

Een cruciaal aspect is het onderhouden van goede relaties met de ouders en verwanten van de bewoners. Zij zijn immers de experts als het gaat om hun eigen kinderen, broers of zussen. Als begeleider erken je hun deskundigheid en waardeer je hun betrokkenheid.


Functie eisen
  • Minimaal een afgeronde zorg gerelateerde mbo 3 opleiding;
  • Je staat open voor verzorgende taken;
  • Je kan worden ingepland in een wisselend rooster;
  • Minimaal 16 uur per week beschikbaar.
Over het bedrijf

Bij Maandag® zorgen wij ervoor dat jij iedere week begint met frisse energie! Zin hebben en zin houden in je werk vinden wij belangrijk, zo kan jij namelijk de beste zorg bieden voor de bewoners. Interesse om de mogelijkheden bij Maandag® te bespreken? Solliciteer direct en kom met ons in contact.


Solliciteer

Herken jij jezelf helemaal hierin? Dan ben jij de Begeleider woongroepen die past bij Maandag®. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort net zo tof uit als die van ons.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in