+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Koningslust.

Begeleider Complexe zorg Koningslust

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

LT-Zorg

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 16 - 36 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.861 p/m
  • Eindejaarsuitkering, Reiskostenvergoeding

Vacatureomschrijving

Hoe ziet jouw werkdag eruit?

Ben jij op zoek naar complexiteit en spanning? Haal jij energie uit het werken met cliënten die LVB/ MVB niveau hebben? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Als begeleider  begeleid jij de bewoners in het zoveel mogelijk behouden van de eigen regie. Je werkt op basis van het ondersteuningsplan van de cliënten en speelt in op hun uiteenlopende begeleidingsvragen. Je levert een bijdrage aan een veilige en vertrouwde omgeving en handelt vanuit de visie ‘niet zorgen vóór, maar zorgen dát’. De begeleiding richt zich op het ontwikkelen of in stand houden van vaardigheden en zelfstandigheid van de cliënt en het participeren in de samenleving. Je ondersteunt mensen met een (verstandelijke) beperking of andere ondersteuningsvraag, van jong tot oud en van een lichte beperking tot matige beperking. Daarbij met bijkomende problematiek, zoals autisme, PTSS, hechtingsproblematiek of problemen met prikkelverwerking, waarbij probleemgedrag  kan komen.


Hoe ziet de afdeling eruit?

Op de locatie wonen verschillende cliënten. Je werkzaamheden bestaan uit het, zowel individueel als in teamverband, bieden van begeleiding en ondersteuning aan de cliënten. Het ondersteuningsplan van de cliënt is leidend voor de zorg en dienstverlening die geboden wordt. De nadruk van jouw taken ligt op de begeleiding van de bewoners in hun dagelijkse ritme. Je zet de cliënt in zijn kracht door hem/haar zoveel mogelijk zelfstandigheid te bieden. Je bedenkt creatieve en leuke initiatieven die de cliënten stimuleren in hun ontwikkeling rekening houdend met hun dagelijkse uitdagingen. Je werkt vanuit de support visie, waarbij je de cliënt zoveel mogelijk faciliteert. Er wordt gewerkt in een rooster met wisselende diensten, zonder slaapdiensten.


Wie ben jij?

Door jouw warme hart en passie voor de gehandicaptenzorg pas je perfect binnen het team. Je houdt het hoofd koel bij het indelen van jouw werkdag, hoe druk het ook is. Daardoor straal je de rust uit waar deze doelgroep zo’n behoefte aan heeft. Samenwerken doe jij van nature en je vergeet nooit om jouw collega’s mee te nemen in het grotere plaatje. Je bewaakt grenzen en je zorgt ervoor dat de kinderen/jeugdigen de doelen van het persoonlijk plan kunnen behalen. Verder is het belangrijk dat je:

  • Beschikt over een zorg/maatschappelijke opleiding niveau 4 of 5;
  • Flexibele bent en een proactieve instelling hebt.
  • Bij het rooster houden we rekening met jouw voorkeuren en wensen. Verder ben je bereid om ook in het weekend te werken.
De voordelen van LT-Zorg:

Onze missie bij LT-Zorg is om de focus te leggen op het werkgeluk van de medewerker, waardoor deze goed zit op de lange termijn, waardoor wij samen de kwaliteit en continuïteit van de zorg kunnen verbeteren! Hierin focussen wij ons vooral op de gehandicaptenzorg, ouderenzorg, jeugdzorg en GGZ.

  • Het betreft een functie voor 16-36 uur per week afhankelijk van jouw wensen.
  • Je gaat direct in dienst bij de zorginstelling.
  • Vast contract is mogelijk.
  • Salaris conform CAO Gehandicaptenzorg, maximaal €3.861 Je daadwerkelijke inschaling is op basis van je werkervaring en opleidingsniveau.
  • Aanvullende reiskostenvergoeding.
  • 8,33% vakantietoeslag en 8,33% eindejaarsuitkering.
  • Mogelijkheid om jezelf door te ontwikkelen en volop (door)groeimogelijkheden.
Het sollicitatieproces:

We beginnen met een telefonische kennismaking, gevolgd door een intake. Wanneer de klik wederzijds is en we ook inhoudelijk een match zien met de vacature, gaan we je daadwerkelijk voorstellen bij de zorginstelling. Wanneer de zorginstelling net zo enthousiast is als wij volgt er een gesprek bij de zorginstelling. Als jij en de zorginstelling na dit gesprek graag met elkaar verder willen volgt er een arbeidsvoorwaardelijk gesprek, waarna je bent aangenomen en in dienst gaat bij de zorginstelling. Wij zullen je in dit traject volledig begeleiden en meegaan met de gesprekken bij de zorginstelling.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in