+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Gulpen.
Laad meer vacatures

Medewerker Ruimtelijke Ordening Gulpen

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Continu Professionals

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • Junior/Medior

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.317 - € 4.752 p/m

Vacature in het kort

In deze functie help je mee om Gulpen-Wittem nog mooier te maken. Je werkt als adviseur Ruimtelijke Ordening en zorgt dat alles goed gaat met de bouw en inrichting van de omgeving. Je praat met mensen, helpt bij regels en werkt soms ook met de wet. Je doet veel verschillende dingen, zoals papieren maken en vragen beantwoorden. Het is een leuke baan waar je veel leert en waar je echt iets betekent voor de plek waar je werkt. Als jij toe bent aan een verandering, lees dan verder voor alle details.
 

Volledige vacaturetekst

Een actieve bijdrage leveren aan het prachtige Heuvelland. Jij wordt blij als je inwoners en bedrijven de weg kunt wijzen. Met oog voor de verschillende belangen en wensen. Door jouw inspanningen als adviseur Ruimtelijke Ordening wordt Gulpen-Wittem elke dag een beetje mooier.

Dit ga je doen

Als medewerker Ruimtelijke Ordening (RO) behandel en begeleid je de ontheffingsprocedure (binnen- en buitenplanse afwijkingen) en adviseer je het college om hier al dan niet medewerking aan te verlenen. Voor deze werkzaamheden voer je overleg en draag je zorg voor de planning en coördinatie van de werkzaamheden. Je vertegenwoordigt de gemeente in juridische procedures.

Een greep uit jouw andere werkzaamheden:

  • Helpen bij het behandelen en begeleiden van de uitgebreide ontheffingsprocedure;
  • Opstellen van anterieure overeenkomsten;
  • Afhandelen van principeverzoeken en het beoordelen van bestemmingsplannen.;
  • Beantwoorden van vragen van inwoners bedrijven en collega’s per mail, telefonisch en aan het omgevingsloket.


Gevraagd

Jij bent iemand die maatschappelijke belangen invoelt. Jij staat open voor de veranderende werkhouding en werkzaamheden die de Omgevingswet met zich meebrengt.

Jij adviseert adequaat vanuit een “ja, tenzij houding”. Je beschikt over goede sociale en communicatieve vaardigheden en hebt een vlotte en nauwkeurige pen. Je weet complexe materie om te zetten in begrijpelijke tekst. Als teamlid heb jij een collegiale houding. De functie vereist de kunst van het interactief opereren en omgaan met belangen en werken in een politiek bestuurlijke omgeving. Verder breng je mee:

  • Hbo-niveau;
  • RO gerelateerde opleiding (bijvoorbeeld planologie, stedenbouw, rechten);
  • Kennis van de Omgevingswet;
  • Ongeveer 2 jaar RO-werkervaring.


Aanbod

Het salaris bedraagt €3317 tot €4752 afhankelijk van opleidingsniveau en werkervaring. Dit is conform cao Gemeente.



Bedrijfsomschrijving

Voor onze opdrachtgever: de gemeente Gulpen Wittem, zijn wij namens Continu Professionals opzoek naar een Medewerker Ruimtelijke Ordening. Deze functie is ingeschaald in schaal 9 en betreft initieel een tijdelijke opdracht, maar biedt een leerzame opdracht om jouw reeds opgedane vaardigheden en expertises verder te ontwikkelen. De mogelijk bestaat om na 1 jaar in vast dienstverband te treden.Bij Continu Professionals streven we ernaar om jouw carrière te begeleiden en te ondersteunen in het vinden van een functie die perfect bij jou past. We begrijpen hoe belangrijk het is om de juiste match te vinden tussen talent en werkgelegenheid. Daarom zijn we vastbesloten om jou te helpen bij het ontdekken van de meest geschikte kansen in jouw vakgebied.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in