+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Haarlem.
Laad meer vacatures

Senior Adviseur Parkeren Haarlem

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

JS Consultancy

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 32 - 36 uur
  • HBO of hoger
  • Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 6.096 p/m
  • Pensioenregeling

Vacatureomschrijving

Haarlem is een bezoek meer dan waard. Wandel door de prachtig groene Haarlemmerhout, ontdek omliggende dorpen zoals het schilderachtige Spaarndam, of stap op de fiets en verruil de stad voor de natuur. Vijftien minuten fietsen en je rijdt Nationaal Park Zuid-Kennemerland al in. Haarlem heeft dan ook een grote aantrekkingskracht op bewoners, bedrijven en bezoekers. Door de toenemende belangstelling wordt het steeds het drukker in de stad. Ondanks het grote aantal parkeerplaatsen dat in de stad aanwezig is, wordt in verschillende wijken een groeiend parkeerprobleem ervaren.

Het cluster Mobiliteit en Parkeren, waar jij als Senior Adviseur Parkeren onderdeel van uit maakt, bemoeit zich actief met de bovenstaande opgaven, maar ook met het instellen van milieu- en nul-emissiezones. Daarnaast krijg je een trekkende rol in het opstellen van een strategische visie op laadvoorzieningen.

Je krijgt te maken met parkeeropgaven in nieuw te ontwikkelen stedelijke gebieden zoals het gebied rond NS station Spaarnwoude: Oostpoort. Dit wordt een levendig, stedelijk gebied, dat tegelijkertijd dicht bij recreatiegebied Spaarnwoude en de Veerplas ligt. Naast ongeveer 1.000 woningen, komen er in Oostpoort winkels, een P+R, een hotel en sportfaciliteiten.

Kortom, parkeren als domein is sterk in ontwikkeling, er zijn volop organisatorische opgaven en het staat het volop in de politieke schijnwerpers!

Als Senior Adviseur Parkeren houd jij je naast het bovenstaande ook volop met het volgende bezig:

  • Je bereidt beleidsplannen en -visies voor, werkt ze ook uit en presenteert ze.
  • Je bewaakt de realisatie van de beleidsdoelen, en denkt en werkt mee aan parkeerregulering met tarieven, regels en richtlijnen.
  • Je hebt binnen de organisatie een belangrijke rol in het zich ontwikkelende parkeerdomein.
  • Je werkt mee aan programma’s, projecten en beleidsplannen van andere afdelingen.
  • Je draagt vanuit het domein parkeren bij aan de digitale, de mobiliteits- en de energietransitie.
  • Je ontwikkelt en monitort managementinformatie.
  • Je analyseert en ontwikkelt samen met collega’s van andere afdelingen en externe partners de parkeerexploitatie, ook die op langere termijn.
  • Je onderhoudt contacten met externe partijen, bewoners en ondernemers.
Wat wij vragen

Je bent een energieke en gedreven persoonlijkheid met oog voor alle belangen die spelen in de openbare ruimte. Je staat stevig in je schoenen en bent een echte netwerker. Je zoekt dan ook graag de samenwerking en verbinding op met anderen binnen én buiten de organisatie.

  • Je hebt een afgeronde, relevante opleiding op minimaal Hbo-niveau.
  • Je hebt minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring met bestuurlijke advisering op het gebied van parkeren of parkeerbeleid.
  • Je kunt snel, goed en helder schrijven.
  • Je kunt beleidsmatig en strategisch handelen en hebt een goed gevoel voor politiek-bestuurlijke verhoudingen.
  • Je werkt graag zelfstandig en integraal, je neemt de leiding, maar je levert ook graag een bijdrage aan het team.
Wat wij bieden
  • Wij vinden persoonlijke groei belangrijk en bieden daarvoor tal van mogelijkheden. Denk aan het volgen van opleidingen, certificeringen en overige cursussen via de ‘Academie Haarlem’. Ook biedt de gemeente Haarlem loopbaancoaching en denken graag mee in jouw ontwikkelpad binnen de organisatie.
  • Een baan voor 32-36 uur per week. Je start met een jaarcontract dat we bij goed functioneren graag omzetten in een vast contract. De dagen zijn bespreekbaar evenals de mogelijkheid om hybride te werken. Je krijgt een mobiele telefoon en een laptop tot je beschikking .
  • Het salaris is afhankelijk van ervaring en opleiding en bedraagt maximaal € 6.096,- bruto per maand (schaal 11A) bij een fulltime aanstelling in een 36-urige werkweek.
  • Daarbovenop krijg je 17,05% Individueel Keuze Budget. Met het IKB maak jij keuzes die bij jou passen en stel je zelf een deel van je arbeidsvoorwaarden samen. Je kunt bijvoorbeeld je maandinkomen aanvullen met een deelbetaling vanuit het IKB. Of je kunt het omzetten in extra verlof of bruto-netto voordelen behalen bij de aanschaf van bijvoorbeeld een fiets, een sportabonnement of een opleiding die niet door de werkgever wordt vergoed.
  • Tot de secundaire arbeidsvoorwaarden behoren onder meer vergoeding van je OV-reiskosten woon-werkverkeer en gedeeltelijk betaald ouderschapsverlof. ABP is het pensioenfonds voor de Overheid en biedt onze werknemers een goede pensioenregeling.
  • Wij werken met een grote diversiteit aan mensen. Divers in cultuur, leeftijd, geaardheid, geslacht, mentale en fysieke gesteldheid en geloof. We willen de kracht van diversiteit en talenten van medewerkers benutten om op alle vlakken goede resultaten te behalen voor de inwoners van Haarlem en Zandvoort en een plek creëren waar iedereen zich thuis voelt.
Waar ga je werken

Haarlem is de energieke hoofdstad van Noord-Holland met een actief bedrijfsleven, betrokken onderwijsinstellingen en initiatiefrijke bewoners. Met ruim 160.000 inwoners is het na Amsterdam de grootste stad van de provincie. De stad is volop in ontwikkeling en dat brengt kansen met zich mee. In Haarlem werken bewoners, ondernemers en de gemeente samen om die kansen te pakken. Dat vraagt om een flexibele en open instelling van de gemeente en van bewoners en ondernemers. Samen werken aan een groen, sociaal en veilig Haarlem. Met een aantrekkelijk woon- en leefklimaat, een sterke creatieve en maakindustrie, 3D-printing, circulaire economie en het unieke kust- en duinlandschap op steenworp afstand heeft Haarlem een bijzondere positie in de Metropoolregio Amsterdam. Tot en met 2025 maakt Haarlem ruimte voor 10.000 nieuwe woningen, waarvan een groot aantal sociale huur.


Sollicitatieprocedure

Heb je interesse in deze uitdagende functie, reageer dan zo snel mogelijk. Wil je eerst meer informatie, neem dan contact op met Saskia Schrama, 06-12570376 of via de mail: via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in