+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Haarlem.
Laad meer vacatures

Teamleider Control Room I Alliander I Haarlem Haarlem

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Colourful People

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • Eindejaarsuitkering, Pensioenregeling

Vacature in het kort

Als Teamleider Control Room bij Liander Klant en Control krijg je de kans om met jouw leiderschap en energie je team te laten groeien. Je speelt een cruciale rol in het waarborgen van de betrouwbaarheid van het energienet. Binnen een omgeving werk je aan innovatie en verbetering, met een focus op digitalisering en automatisering. Jouw inzet draagt direct bij aan de energietransitie. Lees verder om te zien hoe jouw vaardigheden passen bij deze rol.
 

Volledige vacaturetekst

Functie omschrijving

Teamleider Control Room

Als Teamleider Control Room binnen Liander Klant en Control (LKC) geef je met veel energie leiding aan je team en ben je in staat je mensen écht te laten groeien. Dit doe je vanuit je standplaats Haarlem. Het net optimaal werkend houden en hierbij zoveel mogelijk klanten betrouwbaarheid op energie geven en een correct afhandeling van alle bijbehorende zaken is jouw top prioriteit. Jij maakt het net professioneler bij Alliander.

Jij maakt de continuïteit van het net beter als Teamleider Control Room

Je geeft leiding aan ongeveer 22 FTE. Het team bewaakt, bedient en begeleidt onderhoud op ons Hoogspanning, Middenspanning en in voorkomende gevallen het Laagspanningsnet.

Hierbij valt te denken aan het oplossen van storingen, schakelen van de netten bij storingen, gepland werk voor onderhoud en aanleg en definitief herstel. Maar ook de administratieve afhandeling zoals, datacorrectie, evaluatie van storingen en analyse worden in dit team uitgevoerd.

Je bent mede verantwoordelijk voor de visie van het LKC en geeft hieraan invulling. Je bent ook als Product Owner verantwoordelijk voor een aantal dossiers, zoals bijvoorbeeld voor het implementeren van systemen en processen in de lijn ten behoeve van de kwaliteitsverbetering of innovatie van de afdeling.

Je krijgt energie van constant ‘aan’ staan, je voelt je verantwoordelijk voor de kwaliteit van het team, LKC en O&S en spant je in om dit zo efficiënt, klantvriendelijk en maximaal geautomatiseerd te doen.

Als Teamleider rapporteer je aan de Manager LKC. Het LKC is onderdeel van de keten Onderhoud & Storingen (O&S).

Het energienet van de toekomst maken we voor iedereen, mét iedereen. En als Teamleider Control Room werk jij hieraan mee. Zo ben jij bezig met het:

  • Hiërarchisch leiding geven en jouw medewerkers ontwikkelen, begeleiden, instrueren, coachen en motiveren.
  • Focussen op innovatie en verbetering middels o.a. digitalisering en automatisering.
  • Vertalen van de ambitie LKC naar KPI’s en mogelijke verbeteringen voor jouw team.
  • Communiceren met in- en externe stakeholders, draagvlak creëren voor jouw (verbeter)plannen.
  • Signaleren van ontwikkelingen, binnen Alliander en binnen jouw team.
  • Zo efficiënt mogelijk in te zetten van data-analyse.

Jij maakt het net completer bij Alliander

Wist je dat we bij Alliander uit verschillende bedrijven bestaan? Samen met Liander, Qirion, Qterra, Dep en Entrnce ontwikkelen én beheren we het energienet voor miljoenen inwoners van Nederland. En met de huidige energietransitie is dat hard werken. Dat doen we met de hulp van ruim 8.000 vakmensen. Dankzij deze talenten hebben wij het volste vertrouwen in de energietoekomst van Nederland. Samen met jou maken wij dat mogelijk.

En jij gaat dat doen bij ons bedrijfsonderdeel Liander. Hier ben jij medeverantwoordelijk voor het beheer en onderhoud van energienetten zoals elektriciteit en gas. Dat regel je met zo’n 3.000 collega’s. Zo leveren wij energie aan huishoudens, bedrijven en andere klanten.

De beste strategieën bedenken kan alleen als jij genoeg energie hebt. En de juiste werkomgeving geeft jou dat. Het moet dus wat opleveren. De afdeling Onderhoud & Storingen (O&S) bestaat uit betrokken en eerlijke collega’s. Jouw toekomstige collega vertelt je hier meer over.

Maaike Walda-Scholten, Manager LKC: ‘In het hart van de organisatie invulling kunnen geven aan de energietransitie en meedenken op wat we hiervoor te doen hebben op korte en lange termijn, is onze uitdaging, de energietransítie lukt alleen met jou!

Jij maakt het net energieker

Het digitaliseren van de energietransitie. Dat doe je vanuit je eigen kracht en talent. En dat doe je bij ons. Draag jij daaraan bij met jouw wens om te innoveren? Klinkt goed! Zeker als je dit aanvult met:

  • Een HBO/WO opleiding met enkele jaren leidinggevende ervaring.
  • Relevante technische netwerkkennis van de Energietransitie en Net-digitalisering is een pre.
  • Creativiteit om vernieuwingen in de markt om te zetten in LKC producten en diensten en deze te implementeren.
  • Inspirator zijn voor je team en in staat je visie goed te ontwikkelen en over te brengen.
  • IT/OT kennis.

Voor jou net beter geregeld

Daarvoor krijg jij op basis van een 38-urige werkweek:

  • Een salaris van € 4.955, - tot € 7.079, - bruto per maand.
  • Op basis van een fulltime werkweek een Individueel Keuze Budget (IKB) van 18% van je bruto jaarsalaris, dit is inclusief ADV. Werk je niet fulltime, dan heb je geen recht op ADV en krijg jij 12,8%. Jij bepaalt of je die voor onder andere opleidingen, extra vrije dagen of extra salaris gebruikt.
  • Een eindejaarsuitkering in december van 6% van de uitbetaalde maandsalarissen in het huidige kalenderjaar.
  • Een pensioenopbouw bij ABP, speciaal voor de overheid en het onderwijs. Wij dragen 70% bij aan jouw pensioenpremie.
  • Vergoedingen voor studies en trainingen. Alliander vergoed in de meeste gevallen jouw gehele opleiding.

Natuurlijk hebben we nog veel meer! Lees meer over al jouw arbeidsvoorwaarden.

Voor jou net wat meer informatie

Alliander laat zich in deze procedure begeleiden door executive searchbureau Colourful People. Je kunt solliciteren door je cv en motivatie zo snel mogelijk maar uiterlijk 30 mei te uploaden via . Voor vragen over deze functie kun je contact opnemen met Fatima Bouhriani via via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. of telefonisch via 06 50 500 747.

Een assessment of screening kan onderdeel uitmaken van jouw sollicitatieprocedure. In onze screeningsvoorwaarden vind je meer informatie.

Alliander gelooft in een inclusieve en diverse organisatie waarin iedereen vanuit zijn eigen kracht en talent een waardevolle bijdrage levert. Dus wat je verhaal ook is, je bent van harte welkom.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in