+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Halfweg.
Laad meer vacatures

CNC FREZER / DRAAIER Halfweg

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

WorkCity

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Bij WorkCity draait alles om jouw talenten en vaardigheden. We zoeken nu iemand die goed is in CNC frezen en draaien. Je gaat aan de slag met het maken van verschillende werkstukken, van groot tot klein. Het werk is heel afwisselend en soms moet je wat langer blijven voor een spoedklus. Je komt te werken in een team met een fijne sfeer en er is veel ruimte voor eigen ideeën. Plus, je krijgt de kans om meer te leren met onze studiefaciliteiten en een ruim gereedschapsbudget. Lees door om te zien hoe deze rol jouw professionele horizon kan verbreden.
 

Volledige vacaturetekst

De Organisatie:

WorkCity richt zich met haar activiteiten op de vaardigheden van de mens. We gaan uit van de talenten en skills van de kandidaat en denken niet alleen specifiek vanuit achtergrond en opleiding. Hiervoor hebben we een tool ontwikkeld (WorkMatch) die we inzetten om deze vaardigheden inzichtelijk te maken. Door gebruik te maken van deze instrumenten slagen nog beter in de passende match. Voor opdrachtgevers kunnen we daarom vacante posities gerichter invullen en vaker een alternatief aanbieden in een krapper worden arbeidsmarkt. WorkCity mag daarom voor steeds meer opdrachtgevers de werving verzorgen. Voor een van onze relaties zoeken wij een:

CNC FREZER/DRAAIER
Regio: Noord-Holland

Je houdt je met name bezig met het frezen en ook draaien. Je vertaalt de tekening naar het programmeren van de machine. Echt uitdagend en soms super nauwkeurig werk en je maakt jouw werkstuk van start tot finish, waarbij er ook sprake kan zijn van enkelstuks werk. Daarnaast wordt er ook seriewerk uitgevoerd. Je werkt op mooie machines. Het gaat om het vervaardigen van verschillende werkstukken. Voor dit laatste leiden we je uiteraard intern op. Er is veel ruimte voor eigen initiatief. Het team kent een prima sfeer en ook een goede overlegstructuur. Er is veel leuk werk, met af en toe overwerk indien er een spoedklus gedaan moet worden. Kortom, heel afwisselend. Van groot tot klein. En met veel studiefaciliteiten. En niet te vergeten een ruim gereedschapsbudget!

De organisatie:

Het bedrijf, gestart in 1956, is een metaaldraaierij in de ruimste zin van het woord. Een toeleverancier van draai-, boor, tap- en freeswerk in series van 1 tot 50.000 stuks in ferro en non-ferro materialen en in de meest voorkomende kunststoffen.

Een gemotiveerd team van medewerkers is dagelijks actief voor een grote diversiteit aan klanten. Deze vind je in de meest voorkomende branches, zoals medisch-elektrotechnische, chemische- en metaalindustrie. Daarnaast ook voor de scheepsbouw, meubel- en sanitair branche. Er is een uitgebreid machinepark aanwezig met computergestuurde draaimachines en bewerkingscentra.

 

Arbeidsvoorwaarden:

Een mooie functie met prima collega’s in een ondernemende en technische werkomgeving. Daarnaast worden diverse opleidings- en ontwikkelmogelijkheden geboden. Je ontvangt een prima salaris en de benodigde middelen om je functie zo goed mogelijk te kunnen uitoefenen.


Gevraagd

Wat wordt er gevraagd:

  • een MBO-4 of MBO-3 diploma richting werktuigbouw ervaring met frezen en draaien bij voorkeur ervaring met CNC.
  • minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring
  • voldoende kennis van Officepakketten, SAP en Solid Cam.
  • een flexibele instelling en begrip voor het belang van de productievoortgang. stressbestendigheid en volharding waardoor je bij tegenslag je niet snel uit het veld laat slaan
  • goede communicatieve vaardigheden en team spirit
  • een resultaatgerichte en zorgvuldige werkhouding
  • voor je eigen ontwikkeling ben je bereid opleidingen/cursussen in de branche te volgen.


Aanbod

Meer weten over deze super leuke job? Wil je jezelf blijven ontwikkelen?

WorkCity staat voor langdurige en inspirerende werkrelaties met haar medewerkers en partners. Wij streven naar een inspirerende werkomgeving en zetten ons in voor een leven lang ontwikkelen.

Heb je interesse in deze functie of wil je eens over jouw toekomst met ons in gesprek?

Stuur een mail of reageer via ons kandidaten portaal. Hiermee houd je tevens het beheer over jouw eigen persoonlijke gegevens.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in