+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Hardenberg.
Laad meer vacatures

Technisch medewerker Hardenberg

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Djopzz

  • Gecontroleerde werkgever
  • Uitzendbureau
Djopzz

Gevraagd

  • 32 - 38 uur
  • LBO / VMBO of hoger
  • Junior/Medior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 13,27 - € 17 p/u
  • Pensioenregeling

Vacature in het kort

Kom werken in een veelzijdige rol bij Evenementenhal Hardenberg! Hier is geen dag hetzelfde. Je zult werken aan het repareren van meubilair, het oplossen van elektrische problemen en nog veel meer. In onze werkplaats kun je je creativiteit gebruiken met verschillende taken zoals las- en metaalwerk, houtbewerking en elektrotechniek. Je krijgt ook de kans om onze in-house bouwmarkt te beheren. Je werkt grotendeels zelfstandig, maar kunt altijd rekenen op hulp van je collega's. Lees verder om te ontdekken welke uitdagingen op jou liggen te wachten.
 

Volledige vacaturetekst

Hoe zien je werkzaamheden eruit?

Word onderdeel van het team bij Evenementenhal Hardenberg en omarm een dynamische rol vol variatie! Van het repareren van meubilair tot het oplossen van elektrische problemen, jij bent de go-to persoon. In een goed uitgeruste werkplaats kun je je creativiteit de vrije loop laten, met alles van las- en metaalwerk tot houtbewerking en elektrotechniek. En als kers op de taart, beheer je zelfs je eigen in-house bouwmarkt!

Je werkt grotendeels zelfstandig, maar je collega's van de technische dienst staan altijd klaar om te ondersteunen. Naast het onderhoud van het pand en de inventaris, help je ook bij de implementatie van spannende vernieuwingen, zoals de installatie van nieuwe LED-verlichting en jaarlijkse verbouwingen. Kom bij het team en draag bij aan het onderhoud en de voortdurende evolutie van de locatie!


Over het bedrijf

Gelegen in het hart van Noordoost Nederland, tussen Zwolle, Emmen en Enschede, ligt het uitgestrekte evenementencomplex in Hardenberg. Met een scala aan mogelijkheden en een focus op service en gastvrijheid, bieden zij een platform voor zowel grote als kleine evenementen. De diverse ruimtes stellen in staat om elke doelgroep te bedienen, of het nu gaat om een personeelsfeest, seminar, congres, beurs of festival. Bij Evenementenhal Hardenberg is alles mogelijk!



Gevraagd

Wat vragen wij?
  • Je hebt een VMBO/MBO-diploma, bij voorkeur in iets technisch;
  • je bent goed in het vinden van oplossingen voor technische problemen;
  • je werkt gestructureerd en zelfstandig;
  • je geeft niet snel op en bent vastbesloten om alles goed te laten werken;
  • je spreekt goed Nederlands.


Aanbod

Wat bieden wij?

Stel je voor dat je deel uitmaakt van het team. Je werkt bij een van de grootste en meest opwindende beursorganisatoren van Nederland. Elke dag brengt nieuwe uitdagingen en avonturen met zich mee, en je geniet van de vrijheid en zelfstandigheid om je taken uit te voeren zoals jij dat wilt. Je hebt regelmatige werkdagen tijdens de week, behalve wanneer grote beurzen plaatsvinden, waarbij je de kans krijgt om jezelf te laten zien en je ideeën te delen. Hier worden nieuwe ideeën verwelkomd en gewaardeerd. Maar dat is nog niet alles. Er wordt een breed scala aan trainingsmogelijkheden aangeboden om je persoonlijke groei te stimuleren. En je arbeidsvoorwaarden? Die zijn prima in lijn met de Horeca-cao, inclusief 25 vakantiedagen op basis van een 38-urige werkweek - zolang je iedereen maar écht met rust laat tijdens je vakantie. Bovendien wordt er gezorgd voor een goede reiskostenregeling en een aantrekkelijke pensioenregeling voor later. En alsof dat nog niet genoeg is, krijg je toegang tot het uitgebreide Online Academy-kennisprogramma.

Maar het allerbelangrijkste? Een informele en prettige werkomgeving waar collegialiteit hoog in het vaandel staat. En laten we de legendarische bedrijfsuitjes en gezellige borrels niet vergeten, die de teamspirit hoog houden.

Klaar om deel uit te maken van het team? Solliciteer nu en ontdek wat de toekomst voor jou in petto heeft!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in