+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Harderwijk.

SEH-arts avond- en nachtdiensten Harderwijk

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

BKV

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 8 - 40 uur
  • Universiteit of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Op een Spoedeisende Hulp afdeling met veel patiënten, zoeken we SEH-artsen voor avond- en nachtdiensten. Je werkt in een team met andere artsen en bent verantwoordelijk voor de zorg van alle patiënten op de SEH. Het ziekenhuis is erg modern en belangrijk voor de regio. Je krijgt de kans om met veel verschillende patiënten te werken en diagnoses te stellen. Dit werk geeft je de mogelijkheid om echt het verschil te maken voor mensen die dringend hulp nodig hebben. Klaar voor het volgende hoofdstuk? Lees verder om meer te weten!
 

Volledige vacaturetekst

Losse avondiensten en nachtdiensten draaien op een Spoedeisende Hulp met een regiofunctie voor NoordWest-Veluwe en ZuidOost-Flevoland.


Jouw nieuwe baan

Voor de modern geoutilleerde SEH van dit ziekenhuis zoeken wij SEH-artsen voor avond- en nachtdiensten. Het betreft losse diensten in de komende maanden. Mogelijk langer. Op de SEH-afdeling werken 14 SEH-artsen, een HAIO en een aantal ANIOS SEH. Als SEH-arts KNMG ben jij medisch verantwoordelijk voor alle patiënten die zich op de SEH bevinden. Jij hanteert een integrale patiëntenbenadering, waardoor je in staat bent om bij ongedifferentieerde patiënten op efficiënte wijze werkdiagnoses en differentiële diagnoses te stellen. Naast het zelf zien van patiënten heb jij ook deels een coördinerende en begeleidende rol richting de HAIO, ANIOS SEH en coassistenten.


Jouw nieuwe werkplek

Dit ambitieuze ziekenhuis is toonaangevend op het gebied van kennis en innovatie. Het ziekenhuis heeft een regiofunctie voor NoordWest-Veluwe en ZuidOost-Flevoland. Op de afdeling voor Spoedeisende Hulp worden gemiddeld zo'n 20.000 patiënten per jaar gezien. De level 2 SEH heeft 17 centraal gemonitorde kamers, waaronder 2 traumakamers en een Eerste Harthulp. Ook de IC-unit is level 2.


Wat breng je mee?

Voor deze losse diensten zoeken we een SEH-arts KNMG. Jij communiceert helder en to-the-point, bent doortastend en weet te allen tijde overzicht te houden. 


Arbeidsvoorwaarden

Samen met dit ziekenhuis kom je een uurtarief overeen.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in