+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Heerde.
Laad meer vacatures

Schilder Heerde

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Faber

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Faber

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.000 - € 3.500 p/m

Vacatureomschrijving

Wat jij doet

Ben jij als schilder op zoek naar de mooiste klussen bij particulieren? Dan bieden wij de mooiste baan op de mooiste projecten. Jouw werkweek als schilder: Het is maandagochtend en je start een nieuw project bij een net verbouwde villa. De bewoners staan met koffie klaar en je neemt nog even met de klant door wat er moet gebeuren. Samen met je collega-schilder begin je met het buitenwerk. Er zit een klein beetje houtrot in het kozijn, wat jij als schilder vakkundig hersteld. Eind van de dag ruim je alles netjes op kijk je of alle materialen nog voorradig te zijn om de volgende dag goed te kunnen starten. Je bespreekt als schilder de voortgang met de klant en deze kijkt tevreden naar de gedane arbeid.


Ben jij het?

Die wij een baan bieden als particuliere schilder! Wij luisteren graag naar jouw persoonlijke behoeftes eventuele eisen. Werk jij graag in een klein team van ervaren schilders? En vind je het daarnaast leuk dat je veel contact hebt met de klanten? Dan ben jij de kandidaat die wij zoeken voor deze fantastische baan met voldoende perspectief.


Wat wij bieden

· Naast een goed salaris tussen de €3.000 en €3.500 per maand bieden wij ook: Een mogelijk vervroegd vast contract bij goed functioneren; · Je spaart punten voor ieder gewerkt uur, die wissel je in voor de mooiste en leukste cadeaus; · Opleidingen en cursussen die Faber voor jou betaalt, dus je ontwikkeling staat nooit stil; · Een sinterklaasfeest voor je kinderen of kleinkinderen; · Een zomergeschenk, een kerstpakket en een kerstborrel; · Een vast contactpersoon, wij zijn er voor jou!


Waar jij werkt

Faber is het grootste schildersbedrijf van Nederland, alleen dan wel één zonder eigen projecten. Hoe jouw dag er uit ziet, dat is dan ook aan jou. Daarover gaan we graag met je in gesprek. Wij zijn jouw zaakwaarnemer. Wij zorgen ervoor dat we voor jou het onderste uit de kan halen. Maar bovenal zorgen wij ervoor dat jij je als mens en als schilder gewaardeerd en welkom voelt. Wij gaan graag met je in gesprek zodat wij je jou de best passende baan kunnen bieden. 

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in