+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Elspeet.
Laad meer vacatures

Schilder Elspeet

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Faber

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior
  • Rijbewijs Auto (B)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.200 - € 2.600 p/m

Vacatureomschrijving

Wat jij doet

Jij houdt er van om fraai vakmanschap af te leveren en aan het eind van de dag met bewondering jouw bijdrage te kunnen zien. Als jij je nu aangesproken voelt, lees dan gauw verder. Jij bent als schilder de vakman op jouw gebied, samen met jouw collega's zorg jij er voor dat elk project weer strak afgeleverd wordt. Zo begint jouw werkdag als schilder met het bijeenkomen samen met jouw collega's op kantoor, lekker even een bak koffie en daarna met jouw collega's de bus in. Op naar een nieuwe klus die vandaag in Nunspeet begint, twee monumentale panden moeten van buiten weer strak gemaakt worden. Eenmaal aangekomen op de klus, bereid jij het nodige werk voor met jouw collega's en ga je aan de slag. Iets voor 16:00 uur stap jij weer met jouw collega's de bus in en ben jij ook weer lekker op tijd thuis voor het avondeten. Wat wil je nog meer?


Ben jij het?

Jij bent als schilder de meester, de kenner en de vakman van het mooie schildersvak. Wij vragen dan ook om enkele jaren werkervaring in de schilders branche. Heb jij nog geen werkervaring opgedaan als schilder maar heb je wel de schildersvakopleiding gevolgd? Dan mag jij ook zeker reageren! Rijbewijs is niet verplicht maar het is wel handig als je deze hebt.


Wat wij bieden
  • Wij bieden jou een uitstekend salaris conform de schilder cao tussen de €2.200,- en €2.600,- bruto per periode;
  • Wij als Faber vinden persoonlijke aandacht belangrijk, wij willen jou graag leren kennen
  • Wij bieden jou gewoon een vast contract, geen poespas. Doe jij het goed? Dan krijg jij dat vaste contract
  • Wij geven jou een loyaliteitsprogramma: Iedere werkdag spaar jij punten. Deze spaarpunten wissel je in voor de mooiste en leukste cadeaus, denk aan een JBL charge of een andere coole gadget
  • Wil jij je verder ontwikkelingen als schilder en meer leren? Dan ben je echt een topper! Wij als Faber bieden jou 2 opleidingen per jaar aan. Denk hierbij aan een cursus houtrot, kitten of behangen
  • Wil jij dichtbij huis werken vanwege je sociale leven? Wij hebben werk in jouw omgeving, dus altijd dichtbij huis. Bij ons kan jij met al je vragen terecht, wij zijn er voor jou!
Waar jij werkt

Bij dit bedrijf heerst een informele sfeer. Dit bedrijf is overgegeven van generatie op generatie en houdt zich met meer bezig dan alleen het schilderwerk. Zo is dit mooie bedrijf ook gespecialiseerd in het geven van kleuradviezen, het aanleggen van nieuwe vloeren en wandafwerkingen.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in