+50 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Heerenveen.

Recruiter Noord Heerenveen

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Cottus

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.400 - € 3.400 p/m
  • Auto v/d zaak, Opleidingsbudget

Vacatureomschrijving

Wat jij doet

Cottus groeit en om die groei te realiseren zijn wij voor onze locaties in Groningen, Heerenveen en Hoogeveen op zoek naar collega’s. Gezien onze groeistrategie en bijbehorende ambitie zijn wij op zoek naar een recruiter regio Noord. Iemand die het leuk vindt en energie krijgt om deze nieuwe collega’s voor Cottus te vinden. Wij bieden een rol waarin jij met ondersteuning vanuit jouw Commercieel Manager als recruiter geheel zelfstandig verantwoordelijk wordt. Jij bent actief op zoek en benadert nieuw Cottus-talent dat zich wil laten omscholen in onze unieke Vakschool, zodat zij uiteindelijk aan de slag kunnen in de installatietechniek of in de industrie. Als recruiter weet jij als geen ander dat het bouwen van een goede recruitmentfunnel een samenspel met je collega’s is. Daarom ben je niet alleen online actief, maar zal je veel op de verschillende vestigingen zijn en maak je plannen met de projectmanagers. Jij coacht, activeert en motiveert jouw Cottus-collega’s om met jou het beste en leukste talent voor ons bedrijf te vinden. Jij weet je collega’s te activeren als hij of zij gelinkt is met een topper voor Cottus. Als detacheerder hebben wij alle tools en middelen in huis zodat jij je werk goed kan doen. Denk bijvoorbeeld aan het opzetten van betaalde online media campagnes en drukwerk. Hebben we het niet, maar heb jij een goed en onderbouwd plan? Bij Cottus krijg jij als recruiter alle ruimte om het verschil te maken. Wij luisteren en faciliteren jou maximaal.


Ben jij het?

Jij bent onze kandidaat als jij al wat vlieguren gemaakt hebt als recruiter. Gezien de geboden rol heb jij bij voorkeur ervaring met technisch personeel. De ideale kandidaat heeft zijn of haar SEU gehaald en krijgt energie van het voorzien van zoveel mogelijke vacatures. Jij hebt ruime ervaring met online werving, net als het bouwen en onderhouden van recruitmentfunnels. Jij bent vooral op zoek naar een baan waarin je het verschil kan maken. Een functie waarin jij sparringspartner bent en collega’s naar een hoger plan tilt.


Wat wij bieden

Cottus is een ondernemend, nuchter, persoonlijk en betrokken organisatie waarbij jouw inbreng gewaardeerd wordt. Wij zorgen voor een nauwkeurig samengesteld opleidingstraject om je structureel te scholen en je te laten groeien in je functie en binnen de organisatie. Verder bieden we je een marktconform salaris (tussen de €2400,- en €3400,- (afhankelijk van ervaring)) , representatieve auto van de zaak, laptop en mobiel.


Waar jij werkt

Mensen die op zoek zijn naar een baan in de techniek, die moeten bij Cottus zijn!
Bij Cottus onderscheiden we ons door goede technische kennis en passie voor het vak, durf om te laten zien wie wij zijn en door onze 'doenersmentaliteit'. Onze mensen werken aan mooie, technische projecten bij diverse organisaties. Denk bijvoorbeeld aan functies als lasser, installatie- of elektromonteur.
Daarnaast zijn er binnen Cottus ook alle mogelijkheden om je (bij) te laten scholen. Wij moedigen persoonlijke ontwikkeling graag aan en hebben daarom ook een mooi opleidingsbudget voor jou.

Cottus, ooit begonnen in Twente, is met twaalf vestigingen in Oost-Nederland uitgegroeid tot een grote regionale technische dienstverlener met een 'echt technisch hart'. Onze gekwalificeerde technische medewerkers zetten zich dagelijks in om het verschil te maken voor onze opdrachtgevers.

De overtuiging waarmee wij dit doen vinden we terug in de mythische figuur Cottus. Deze reus met honderd handen en vijftig hoofden uit de Griekse mythologie staat bekend om zijn kracht en strijdlust. De naam Cottus heeft dan ook een belangrijke symbolische betekenis die naadloos aansluit op de kernwaarden van onze organisatie:

  • Ondernemend;
  • Persoonlijk;
  • Passievol;
  • Vernieuwend;
  • Ontwikkelend.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in