+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Heerenveen.
Laad meer vacatures

Hovenier onderhoud Heerenveen

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Abiant

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)

Aanbod

  • Vast contract
  • 13,27 - € 17 p/u

Vacature in het kort

Hou je van werken in tuinen en plantsoenen? Als hovenier onderhoud je deze plekken voor verschillende klanten, zoals scholen, bedrijven en particulieren. Je werkt zelfstandig en in een team. Je leert veel over planten en tuinieren. Misschien kun je later zelfs tuinen ontwerpen. Je komt te werken bij een groot bedrijf dat veel waarde hecht aan jouw ontwikkeling. Ze willen graag dat je lang blijft en helpen je groeien in je werk. Wil je meer weten? Lees verder voor het complete beeld!
 

Volledige vacaturetekst

Bloei jij helemaal op van goed onderhouden tuinen en plantsoenen? Dan ben jij de aangewezen persoon om als hovenier onderhoud bij onze opdrachtgever aan de slag te gaan.

Als hovenier onderhoud ga je zowel zelfstandig als in een team van vakkundige collega's aan de slag om tuinen te onderhouden voor overheden, projectontwikkelaars, bouwbedrijven, facilitaire dienstverleners, woningbouwcorporaties, particulieren, zorg- en onderwijsinstellingen en terreinbeheerders. Denk daarbij aan schoolpleinen, bedrijfstuinen, particuliere tuinen en daktuinen. Alles wat jij doet draagt bij aan een goed onderhouden groene omgeving waar iedereen van kan genieten. 

Je doet ondertussen steeds meer plantenkennis en andere vakkennis op; op termijn ben jij wellicht in staat om een tuin aan te leggen die er niet alleen goed uitziet, maar ook op een beste manier ingericht is. 


Functie eisen
  • relevante werkervaring
  • geldig VCA-certificaat
  • zowel zelfstandig als in teamverband kunnen werken
  • klantvriendelijk en klantgericht
  • rijbewijs B(E) en eigen vervoer
Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een grote speler in de Europese groene markt. Het bedrijf zit in meerdere landen in Europa en ook in Nederland zijn ze volop aanwezig. In Nederland zijn er circa 350 medewerkers in dienst en zijn ze volop aan het groeien. Ontwikkeling staat voorop en er word geïnvesteerd in een duurzame relatie met hun medewerkers en klanten. Kortom zij willen jou dus nooit meer kwijt! Ze staan bekend om het opleiden van personeel en dit doen ze ook met veel groene passie. Niks is te gek en ze weten in elk project waarde toe te voegen en tot een prachtig resultaat te komen. Wil jij ook iedere dag met veel plezier naar het werk toe? Ze ontvangen je met open armen!  


Wat wij bieden

Het betreft een fulltime functie met de intentie voor langere tijd een dienstverband met elkaar aan te gaan. Jouw salaris zal conform cao hoveniersbedrijven, jouw opleiding en ervaring worden vastgesteld. Vanaf 21 jaar bedraagt dit tussen € 13,27 en € 17,- bruto per uur. 

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in