+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Heerhugowaard.

Recruitment Vrijwilliger Stichting Babyspullen Heerhugowaard

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl

Independent Recruiters

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 2 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior

Aanbod

  • Bijbaan

Vacatureomschrijving

Wat ga je doen?

Dagelijks melden nieuwe potentiële vrijwilligers zich bij Stichting Babyspullen aan. De kern van de werkzaamheden zal zijn dat je telefonisch contact opneemt met deze vrijwilligers voor een korte telefonische screening. Tijdens deze telefonische screening bespreek je de motieven en kwaliteiten van de potentiële nieuwe vrijwilliger. Je vertelt meer over de vrijwilligersfunctie en toetst meteen of er een potentiële ‘match’ is. Als deze er is nodig je degene uit voor een sollicitatiegesprek bij de manager of bij het HR team.
Verder zijn er nog heel veel verbeteringsprojecten die kunnen worden opgepakt aan de hand van hoeveel tijd jij beschikbaar bent voor vrijwilligerswerk. Denk hierbij aan het verbeteren van de zichtbaarheid van vacatures, het zorgen voor een betere Candidate Experience, meer automatiseren en het implementeren van het CRM-systeem in het gehele sollicitatieproces.



Gevraagd

Wie zoeken wij?

Wij zijn op zoek naar een Recruiter die minimaal 2 uur per week, verspreid over de week beschikbaar is. Je beseft hoe belangrijk het is dat er snel en adequaat contact wordt opgenomen met een potentiële nieuwe vrijwilliger. In de praktijk betekent dit dat je 2 tot 3 keer per week, in je eigen tijd, waar en wanneer jij het wilt, een moment zoekt om deze potentiële nieuwe vrijwilligers te bellen.



Aanbod

Wat krijg je ervoor terug?

Al onze vrijwilligers zijn het hierover eens: het werk geeft je een goed gevoel! Een eerlijke start voor elke baby willen we natuurlijk allemaal en op deze manier kan iedereen hier heel praktisch een steentje aan bijdragen. Verder vergroot je je sociale netwerk, lever je een maatschappelijke bijdrage en werk je natuurlijk samen met de leukste vrijwilligers.



Bedrijfsomschrijving



Wil jij bijdragen aan een goede start voor elk kind? En wil jij nu echt eens een goed gevoel krijgen van werk? Word dan vrijwilliger bij Stichting Babyspullen in Heerhugowaard, Utrecht of remote!

Wekelijks krijgen wij voor diverse vrijwilligersfuncties nieuwe aanmeldingen. Onze Recruiters bellen de aanmeldingen na en zorgen dat de vacatures zichtbaar zijn. Wij zoeken versterking zodat we gezamenlijk nog meer baby´s een eerlijke start kunnen geven. Lijkt het jou leuk om het team te versterken? Lees dan snel verder.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in