+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Heerhugowaard.
Laad meer vacatures

Equipment Planner Heerhugowaard

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

PDZ Uitzendbureau

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior
  • Nederlands, Engels (talen)

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.035 - € 3.495 p/m

Vacature in het kort

Hou je van afwisseling en het vinden van oplossingen? In deze rol ben je belangrijk in het plannen van het plaatsen van producten bij klanten. Je zorgt dat alles goed loopt, houdt de kosten in de gaten en zorgt dat klanten blij zijn. Je werkt samen met verschillende teams en partijen. Het bedrijf waar je komt te werken is groot en werkt met de nieuwste technieken. Ze zorgen voor veiligheid en efficiëntie. Als beloning voor je werk krijg je een goed salaris en zijn er extra voordelen. Lees door en ontdek hoe deze kans jouw carrière kan transformeren.
 

Volledige vacaturetekst

Ben jij iemand die gedreven wordt door afwisseling, dynamiek en het vinden van oplossingen? Dan hebben wij een uitdaging voor jou! Als Equipment Planner ben je de spin in het web voor het dagelijkse planningsproces van het plaatsen van producten bij klanten. Vanaf het moment van order tot aan de oplevering, draag jij de verantwoordelijkheid voor het bewaken van kosten, het waarborgen van kwaliteit, het verhogen van klanttevredenheid en het optimaliseren van installatie-, logistieke- en kwaliteitskosten. Samen met jouw team werk je continu aan het verbeteren van de kwaliteit en efficiency van het gehele proces.

Jouw taken omvatten onder andere het efficiënt plannen van onderaannemers, het signaleren en rapporteren van wijzigingen in de planning, en het onderhouden van contact met diverse partijen zoals onderaannemers, projectleiders, productie, leveranciers en logistiek. Je bent een belangrijke schakel in het uitvoeringsproces en staat centraal in het coördineren van de uitvoering, oplevering en financiële afwikkeling van projecten, waarbij de klant altijd centraal staat.


Over het bedrijf

Dit bedrijf bestaat uit ongeveer vijfhonderd medewerkers, die verdeeld zijn over twee vestigingen in Heerhugowaard en Ede. Samen zijn zij een professionele en informele organisatie.

Deze opdrachtgever is een internationale voorloper als het gaat om toegangsoplossingen. Dit bedrijf biedt oplossingen voor een efficiënte en veilige stroom van goederen en personen. Het aanbod van dit bedrijf omvat een breed portfolio van automatische deuren, industriële deuren, snelroldeuren, hangardeuren, laad- en docksystemen en service.


Wat wij vragen

• Je beschikt over een MBO+ diploma en hbo-denk- en werkniveau, richting (Technische) Bedrijfskunde, Operations Management of Supply Chain Management; 

• Je hebt minimaal twee jaar werkervaring in een soortgelijke functie en met een ERP systeem; 

• Je bent accuraat en bent als een vis in het water als het gaat om ad-hoc werkzaamheden; 

• Je bent communicatief sterk in woord en geschrift in de Nederlandse en Engelse taal; 

• Je bewaakt het overzicht, ben oplossingsgericht met een proactieve werkhouding en bent resultaatgericht; 

• Je bent fulltime beschikbaar. 


Wat wij bieden

Wij bieden een uitdagende functie in een succesvolle en innovatieve organisatie waar collegialiteit hoog in het vaandel staat. Daarnaast bieden wij uitstekende marktconforme primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden (cao Metaalbewerkingsbedrijf). Zo ontvang je een bruto salaris tussen de € 3.035,- en € 3.495,- op basis van een 40-urige werkweek. Je salaris wordt ingeschaald op basis van je werkervaring en opleidingsniveau.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in