+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Beverwijk.
Laad meer vacatures

Administratief medewerker / Planner Beverwijk

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl

Luba

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.500 - € 3.000 p/m

Vacatureomschrijving

Over het werk

Als administratief medewerker / planner kom je terecht in een gezellig team van 8 collega’s op kantoor, en 18 Auditoren in de buitendienst. De sfeer is informeel, en collega’s helpen elkaar graag. Je werkt in een prachtig monumentaal pand, met een moderne kantoorinrichting. Zo werk je o.a. aan een elektrisch sta/zit bureau. Als administratief medewerker / planner zorg jij ervoor dat de certificatie-, periodieke audits en de projectbezoeken worden ingepland bij de klanten. Deze afspraken plan jij in voor de Auditoren, waarbij je rekening houdt met hun competenties, kennis en regio waarin zij woonachtig zijn. Het is puzzelen, want tussendoor zullen klanten vragen om al ingeplande afspraken te verplaatsen. Je moet dan snel kunnen schakelen en creatief kunnen denken in oplossingen. Als administratief medewerker / planner ben je veel telefonisch in contact met klanten om de afspraken af te stemmen. Je moet dan ook niet bang zijn om de telefoon te pakken! Geen dag is hetzelfde, je hebt veel afwisseling en eigen verantwoordelijkheid. 

Op dagelijkse basis houd jij je bezig met onder andere: administratieve afhandeling en documentatie, ondersteuning van de gegevensinvoer en rapportage, het opstellen van offertes, het onderhouden van klantcontact, efficiënt en tijdig inplannen van afspraken inzake certificatie-, periodieke audits en projectbezoeken, communiceren van de geplande audits richting de klant en de Auditor, zorgdragen voor alle correspondentie voorafgaand aan de audit, registratie van schema specifieke verplichtingen, beheer en uitvoering van de planners mailbox, uitvoeren en registreren van de KTO’s (klanttevredenheidsonderzoeken).


Wat wij bieden
  • Je krijgt een warm welkom binnen een gezellig team van professionals;
  • Een uitdagende baan met uitzicht op een vast dienstverband;
  • Marktconform salaris;
  • Een goede werkplek in een prachtig monumentaal pand
Wat wij vragen
  • Minimaal HBO werk- en denkniveau;
  • Bij voorkeur heb jij al enige ervaring met het plannen van diensten en/of heb jij ervaring op het gebied van kwaliteit- en veiligheidssystemen;
  • Het is een pré als jij al kennis hebt van de regelgeving met betrekking tot het uitvoeren van audits ;
  • In je werk ben jij secuur, en je bent goed in staat zelfstandig te werken;
  • Je bent communicatief vaardig en klantgericht;
Over het bedrijf

Met beide voeten op de grond. Dat vat samen hoe dit bedrijf werkt. Ze zijn gemakkelijk benaderbaar, hebben flexibiliteit in hun DNA zitten en zijn uiterst pragmatisch in hun dienstverlening. Sinds de oprichting in 2007 zijn deze waarden verankerd in hun werkwijze. Gedurende de jaren is gebleken dat het juist die nuchterheid is, waar bedrijven en organisaties die zich willen laten certificeren behoefte aan hebben.


Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de meeste vacatures bij de beste werkgevers is er altijd werk bij jou in de buurt! Na jouw sollicitatie neemt de digitale intercedent contact met je via WhatsApp. Door het stellen van een aantal slimme vragen komen wij te weten wat je belangrijk vindt in een baan. Daarna gaan we altijd persoonlijk in gesprek om elkaar beter te leren kennen. Solliciteer direct en wij gaan voor je aan de slag!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in