+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Heerlen.
Laad meer vacatures

Analist (Adviseur) Sociale Veiligheid en Buurtregie Heerlen

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Maandag®

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Maandag®

Gevraagd

  • 20 uur
  • HBO of hoger
  • Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.953 - € 5.830 p/m

Vacature in het kort

Als sterke analist met affiniteit voor zorg en veiligheid, biedt de rol van Analist Veiligheid binnen het team Sociale Veiligheid & Buurtregie een unieke kans om bij te dragen aan de strijd tegen ondermijnende criminaliteit. Werk samen met diverse teams aan belangrijke maatschappelijke thema s. Klaar om jouw talenten te laten zien? Lees verder en ontdek hoe.
 

Volledige vacaturetekst

Over de functie

Als sterke analist met affiniteit voor zorg en veiligheid, wil je graag een rol spelen in de strijd tegen ondermijnende criminaliteit? Dan is de functie van Analist Veiligheid binnen het team Sociale Veiligheid & Buurtregie iets voor jou! 

Jouw team

Je gaat werken binnen het Team Sociale Veiligheid en Buurtregie (SV&B) en komt terecht in het huidige Flexteam. Team SV&B bestaat uit het Hennep Aanpakteam (HAP), projectteam Sociale Veiligheid Heerlen Noord, de sociale recherche, het flexteam en buurtregie (buurtregisseurs en projectondersteuners). Samen werken zij aan thema’s rondom leefbaarheid, veiligheid, burgerbetrokkenheid, participatie, en sociale- en fysieke kwaliteit in de buurten van Heerlen. 

⏲️ 20 uur per week met kans op uitbreiding naar 36 uur.

📅 Per direct starten! Deze opdracht loopt tot het einde van het jaar met kans op nog een jaar verlenging. Afhankelijk van de situatie is na een periode van inhuur eventueel indiensttreding mogelijk!!

💰 Schaal 10 volgens de cao gemeenten.

❓ Vragen? Neem direct contact met mij via 06 20 66 08 35 of via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.

Reageer vóór donderdag 25 april! Op deze datum worden alle geschikte kandidaten gedeeld met de gemeente Heerlen. Als je na deze datum reageert, is de kans groot dat je niet meer wordt meegenomen in het selectieproces.


Functie eisen
  • Je hebt minimaal hbo werk- en denkniveau en aantoonbare werkervaring op het gebied van onderzoek en (data-) analyse bij een gemeente.
  • Je hebt affiniteit met en werkervaring binnen het werkveld openbare orde en (sociale) veiligheid en de aanpak van ondermijning.
  • Je hebt aantoonbare werkervaring met het gebruik van analyse- en visualisatietools.
  • Je bent analytisch ijzersterk en hebt het vermogen je onderzoeksresultaten te vertalen naar praktische toepasbaarheid.
  • Je bent in staat om de verschillende – vaak complexe – informatiebehoeften om te zetten in begrijpelijke informatieproducten en beschikt daarom over goede communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk.
  • Je kunt goed zelfstandig werken en je bent daarnaast een flexibele teamspeler.
  • Je bent integer, initiatiefrijk, creatief, accuraat en resultaatgericht.
Over het bedrijf

Werken voor de gemeente Heerlen betekent bijdragen aan de ontwikkeling van de stad van morgen.

Deze gemeente bevindt zich in een fase van groei en verandering. Samen met meer dan 1000 collega's wordt er gewerkt aan het Heerlen van morgen. Heldere doelstellingen, waarbij openheid en vertrouwen centraal staan, vormen de basis voor efficiënte samenwerking. De werkwijze wordt gekenmerkt door collegialiteit, creativiteit en nieuwsgierigheid, die naadloos aansluiten bij de taken. Deze organisatie stelt de behoeften, ideeën en gedachten van de inwoners en ondernemers centraal in al het handelen. Kies je voor betrokkenheid bij Heerlen? Dan bundelen we onze krachten en streven we samen naar een duurzame, leefbare en veilige stad en organisatie.


Solliciteer

Herken jij jezelf helemaal hierin? Dan ben jij de Analist (Adviseur) Sociale Veiligheid en Buurtregie die past bij Maandag®. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort net zo tof uit als die van ons.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in